Aynısı banada oldusıra 5 dustu chat kapandı .sokarım böyle bonusa. 200 300 tl için 2 3 saat beklemege degmez
Sıradan çıkmamız için diyorYalan devammm
Sıraya 90dan bidaha girdim temizzBunu bekleyene kadar beş tane promosyon kodu alırdım daha çok karda olurdum la
Dost canlı destek yok ki mesaj atın diyor sen nasıl yapıyorsunSıraya 90dan bidaha girdim temizz
iyi halt yedin senin gibi multi alanlar yüzünden 1 kere bile alamayanlar var.Sıraya 90dan bidaha girdim temizz
Hangi film?Beyler 200 300 demeyin azi bulaman cogu bulamaz adam burdan 500 çekti gitti baska siteye atti max win aldı 60k cekti
Multi değil 4 arkadaşım için yaptım üye oldular ben çevirdim çektim multi bilmiyorumNasıl yaptın la 4 çekim varmı taktiği soylede yapalim
Ne multisi la konuyu daha 1 saat once gördümiyi halt yedin senin gibi multi alanlar yüzünden 1 kere bile alamayanlar var.
Olm senin paraya ihtiyacın yok uğraşma böyle şeylerleBeyler 200 300 demeyin azi bulaman cogu bulamaz adam burdan 500 çekti gitti baska siteye atti max win aldı 60k cekti
harbimi la saka yapmayınDeneme bonusu promosyonumuz 11:30 saatinde belirlenen kotaya ulaşmıştır yatırım yaparak avantajlı bonuslarimizdan yararlanabilirsiniz
sbl kkli sah kýa karşı 😂Hangi film?