Siraya gir sen gene nolur nolmazBitti diyorlar
Siraya gir sen gene nolur nolmazBitti diyorlar
@Shellac @DaimonÇekim için teşekkür ederim kulisbet kullanıcı adım cse3544
Ekli dosyayı görüntüle 585648
Sefo durumlar ne halde kazanc kayp durumu naslOlm senin paraya ihtiyacın yok uğraşma böyle şeylerle
3 4 hesap cektim diye hava atanlara sorUlan 15 kişi kalmıştı hangi Pç kurusu yerimi aldıysa umarım kazanamaz
Bütün kazandıklarını yedim telefon aldım 60 k kumarda yedim bir yüzlük kaldı hahahaSefo durumlar ne halde kazanc kayp durumu nasl
Beyin yok beyn insanda biraz akıl olsa hayvan gibi davranmazlar3 4 hesap cektim diye hava atanlara sor
Aferin Alican firmamız tarafından 4 paket ödül maması kazandın oturabilirsinÇekim için teşekkür ederim kulisbet kullanıcı adım cse3544
Ekli dosyayı görüntüle 585648
Telefon ne aldin kanka bende alcamBütün kazandıklarını yedim telefon aldım 60 k kumarda yedim bir yüzlük kaldı hahaha
Yoksa buraya düşecek adamıyim benBütün kazandıklarını yedim telefon aldım 60 k kumarda yedim bir yüzlük kaldı hahaha
iPhone 14Telefon ne aldin kanka bende alcam
Sene 2024 biz hala samsung s3 mini kullanıyoruz adalet nerdeBütün kazandıklarını yedim telefon aldım 60 k kumarda yedim bir yüzlük kaldı hahaha
akıl değilde ahlak yok bunlarda.ama o cogu multi acanları bir ne sitesinde param kaldı diye aglarken görürsn genelde.daha bu güne kadar tek bir site krs param kalmadı tek multimde yok.Beyin yok beyn insanda biraz akıl olsa hayvan gibi davranmazlar
O kadar para kazaniyorsun al bir tane ben ilk iş bilsgisayar telefon aldım 7 slots sağolsunSene 2024 biz hala samsung s3 mini kullanıyoruz adalet nerde
Sağlık olsun kanka toparlarsin tez zamanda inş hayırlı olsun. Nasil tel iyimiYoksa buraya düşecek adamıyim ben
Noldu lâ krediyi de mi bitirdin bonus kovalıon yine icramanPiyasaya 700 cekimle giriş yaptım şimdi site düşünsün
Altın alıyorum kanka pasoO kadar para kazaniyorsun al bir tane ben ilk iş bilsgisayar telefon aldım 7 slots sağolsun
Yok la ne bitmesi bedava para aliyoz işteNoldu lâ krediyi de mi bitirdin bonus kovalıon yine icraman