Sana yazılmıyoryaz ben yazamiyom
Sana yazılmıyoryaz ben yazamiyom
sanadaSana yazılmıyor
Para çekme işleminiz mevcut bakiyenizi aştı. Para çekme tutarınızı ayarlamak için lütfen mevcut bakiyenizi kontrol edinKanka.ne oluyo bu çekemiyom
Hata
Your withdrawal is over your available balance. Please check your available balance to adjust your withdrawal amount
Miktarı güncelle diyorGoogle çeviri yap bende merak ettim
Eski üyemisin ?Bir saat bekledim eklendi dedi eklenmemiş işin yoksa tekrar bekle 1 saat sor niye eklenmedi diye
Canlı destek mesaj bırakın bende alamıyorumBir saat bekledim eklendi dedi eklenmemiş işin yoksa tekrar bekle 1 saat sor niye eklenmedi diye
Şimdi eklendi bana yarım saat olduBir saat bekledim eklendi dedi eklenmemiş işin yoksa tekrar bekle 1 saat sor niye eklenmedi diye
Çok konuşma bitir gel hadı 🤣Şimdi eklendi bana yarım saat oldu
Otomatikmi eklendi dost sonradanŞimdi eklendi bana yarım saat oldu
Destege baglansak bidaha soracazda abooPara çekme işleminiz mevcut bakiyenizi aştı. Para çekme tutarınızı ayarlamak için lütfen mevcut bakiyenizi kontrol edin
Yok yeniEski üyemisin ?
Öyle olacak zaten. Allah korusun birde kazançmı verecekÇok konuşma bitir gel hadı 🤣
Ne otomatiki kanka 2 saatir kuyrukta bekliyor oOtomatikmi eklendi dost sonradan
Canlı destek hattına nasıl bağlanıyoruz bende mesaj bırakın diyorÇok konuşma bitir gel hadı 🤣
EvetOtomatikmi eklendi dost sonradan
Mesaj bıraktıktan sonra bekle canlı destek geliyor kullanıcı adı isim soyisim uğraşma a yaz ikisinede zaten 3/4 saniye vaktin oluyor canlı destek isim soyisim kullanıcı adi TC mail vs soruyor zatenCanlı destek mesaj bırakın bende alamıyorum
Eyvallah kardeşim bekleyelim o halde eklenir siteyi cokerttik galiba topluca forumlar olarak