- 3,307
- 1,375
- 113
evet kralHaydut doğum tariyle TC uyusmasi yetiyormu boşuna beklemelim 2 saat
evet kralHaydut doğum tariyle TC uyusmasi yetiyormu boşuna beklemelim 2 saat
isim soyisimde uyusmasi lazım o tc oleHaydut doğum tariyle TC uyusmasi yetiyormu boşuna beklemelim 2 saat
Tmm kralevet kral
İp nasıl resetliyozisim soyisimde uyusmasi lazım o tc ole
bak kardeşim googledenİp nasıl resetliyoz
hayır yetmeza full doğru olması lazımHaydut doğum tariyle TC uyusmasi yetiyormu boşuna beklemelim 2 saat
Dene kardeşim öderse yiyordur yanlış anlama birşey diyeceğim çekim yapamayanlar alamayanlara öncelik tanisak adamlarda yararlansa iyi olmaz mı yinede sen bilirsinMultiyi ödüyor mu aynı ip mi diyor
zaten onlar hariç bişey kalmıyor isim soyisim bisehayır yetmeza full doğru olması lazım
1.20 orandan bas bi maça40 dakika içinde eklenecek dedi çeken dostlar taktik verin ne oynayayım çekim yapabilmek için
Ben Gates oynadım 1 defa sipine girdi çektim taktik falan olmaz dost 1.20 spor kabul ediyor istersen spor dene40 dakika içinde eklenecek dedi çeken dostlar taktik verin ne oynayayım çekim yapabilmek için
En iyisi bu sanırım evet1.20 orandan bas bi maça
Hakliisn dostum sana kaç dk da eklendi söyledikten sonraBen Gates oynadım 1 defa sipine girdi çektim taktik falan olmaz dost 1.20 spor kabul ediyor istersen spor dene
Slotları sahte dostum bilgin olsun. Sürekli oynadığım oyunu oynadım wild gelince rspin olması gerekirken olmadı. Hesabını sen yap işte40 dakika içinde eklenecek dedi çeken dostlar taktik verin ne oynayayım çekim yapabilmek için
telefonu ucak moduna al kapat dogru bilgilerle uye olİp nasıl resetliyoruz kardeşimin adına alıcam ama aynı internet ve telefonlayım kdkfdlfk
Vay be eyvallahSlotları sahte dostum bilgin olsun. Sürekli oynadığım oyunu oynadım wild gelince rspin olması gerekirken olmadı. Hesabını sen yap işte
evet sahteSlotları sahte dostum bilgin olsun. Sürekli oynadığım oyunu oynadım wild gelince rspin olması gerekirken olmadı. Hesabını sen yap işte