- 3,355
- 1,511
- 113
Eski yorumlarda yazıyor dost o formu doldur bekle 10 dk için Müşteri hizmetleri formu gelecek k harfi yaz hapse bağlana tiklaDestege nasil bağlanıpta aliyonuz amk ben 6 saattir destege baglanamadim
Eski yorumlarda yazıyor dost o formu doldur bekle 10 dk için Müşteri hizmetleri formu gelecek k harfi yaz hapse bağlana tiklaDestege nasil bağlanıpta aliyonuz amk ben 6 saattir destege baglanamadim
Yoh ahfdsjbsc13 çekim yaptık dost
dün gece uyumadım valla 12bin çektimYoh ahfdsjbsc
Er bugün niye cekmiyon yemiyomu daha multiyidün gece uyumadım valla 12bin çektim
sıkıldım bugün molaEr bugün niye cekmiyon yemiyomu daha multiyi
Kardeş bende onu anlamadim tek hesabim var eklemediler nasıl oluyo bu site anladi galiba multilerii kimseye eklemiyo13 çekim yaptık dost
Senin isim soyisme göre 12 kişi varmış benden sadece 5 kişi var turkiyededün gece uyumadım valla 12bin çektim
Sen hızlı bı kardeşe benziyon ben bağlanamiyorum mobilden tam bağlancam ekran gidiyo iki gündür alamadım benim yerime baglansan olmaaz musıkıldım bugün mola
cok var benden kanka da üşeniuomSenin isim soyisme göre 12 kişi varmış benden sadece 5 kişi var turkiyede
benden 3 biri ölü diğeri de 70indeSenin isim soyisme göre 12 kişi varmış benden sadece 5 kişi var turkiyede
Onu duymuslardir zaten yoksa hemen ekliyordu bonusu kanka var bi ibnelik 😂Beyler surda multi anlatmayın kapatacaklar bonusu dilinizi tutun
Helal olsun valla ben haram yemiyorum yoksa bende uğraşırım multilerle 😀dün gece uyumadım valla 12bin çektim
Valla burda Multi muabbetleri yapmayın site elemanı dolaşıyor olabilirBeyler surda multi anlatmayın kapatacaklar bonusu dilinizi tutun