- 361
- 120
- 43
Ekledimi sana kanka
Ekledimi sana kanka
Bilmem 5 dk oldu eklemedi daha 10 dk eklemezse eklemez çünkü multiEkledimi sana kanka
30 dakika içinde eklemezlerse eklenmiyor muş boşa bekleme dostMulti hesap degi tek hesap açtım 2 saati geçti eklenecek dediler eklenmedi nekadar zamanda ekleniyor bonus bilen varmi
Hangi oyunda katılıyorsunyanlız adamlar dünden beri çatur çutur para ödüyor. Helal olsun. 2 hesaptan da çekim yaptım 🙂
Eklemedi hala bana 12 dk oldu bidaha girdim sıraya sorucamHangi oyunda katılıyorsun
sporda çevirdim ben dostumHangi oyunda katılıyorsun
Sor banada söyle agaEklemedi hala bana 12 dk oldu bidaha girdim sıraya sorucam
Tabi la dunden beri 2 milyon TL nin ustune çıkmıştır çekmeyen kalmadiBetsmove harbi sağlam para dağıttı ha
Kendilerini iyi tanıttılar 3 5 güne 15 katı olarak geri toplar o parayıTabi la dunden beri 2 milyon TL nin ustune çıkmıştır çekmeyen kalmadi
Bu site çok eski zaten eskidende sağlamdı kanka ama reklam dediğinde böyle olur yani öyle çapulcu siteler gibi 3000 yap 200 çek le degilKendilerini iyi tanıttılar 3 5 güne 15 katı olarak geri toplar o parayı
havale 10dk yatar dostBana 2saatte eklendi arkadaşlar bide birşey sorucam çekim yapan arkadaşlar nasıl yaptı payfix iptal ettiler hangi yöntemle yapalım canlı destek bağlanmak sorun biliyorsunuz soramiyoruz
Havale yapBana 2saatte eklendi arkadaşlar bide birşey sorucam çekim yapan arkadaşlar nasıl yaptı payfix iptal ettiler hangi yöntemle yapalım canlı destek bağlanmak sorun biliyorsunuz soramiyoruz
Payifx çekemezsinBana 2saatte eklendi arkadaşlar bide birşey sorucam çekim yapan arkadaşlar nasıl yaptı payfix iptal ettiler hangi yöntemle yapalım canlı destek bağlanmak sorun biliyorsunuz soramiyoruz