Bekliyoruz bakalım
Ekli dosyalar
-
300.8 KB Görüntüleme: 46
Baglanilmiyor lanet olsun ugrasmicam 3 saatt ugrastim ona yaniyorumBiz canlı destek baglanamadik daha müşteri hizmetleri müsait değilmiş tekrar deneyin diyor 5 dir
Bende aynıBaglanilmiyor lanet olsun ugrasmicam 3 saatt ugrastim ona yaniyorum
hocam sen çektin mi çektiysen hangisi ile çektin ?Bütün yöntemler ile çekim veriliyor
havale mi reis ?ödendi arkadaşlar 750 tl
Arkadaşım payfix ile çekim yaptıhocam sen çektin mi çektiysen hangisi ile çektin ?
payfix yok bile bende nasıl payfix ile çekim yapmış. Payco'da reddedildi. Havale vericem şimdiArkadaşım payfix ile çekim yaptı
Dostum saat 9 çekti şuan bilmiyorumpayfix yok bile bende nasıl payfix ile çekim yapmış. Payco'da reddedildi. Havale vericem şimdi
Ne zaman istedinYarım saat oldu hâla eklenmedi bonus
Yarım saat işte dostNe zaman istedin
Bende 13Resmen çin işkencesi. 14 sıra
Baglanamadim diyorsun şimdi de eklenmedo diyorsun mesaj bırak kısmına yazidin ve bekliyorsan çok beklersin dahaYarım saat işte dost
Valla yarım saat uğraştım hiç oyuna almadı ama ara ödeme süperdi satın alımda güzel ödediArkadaşlar bonusu slot açıkmı açıksa oraya girelim
Bağlandım kardeşim boş yapma da yazdıklarımı iyi okuBaglanamadim diyorsun şimdi de eklenmedo diyorsun mesaj bırak kısmına yazidin ve bekliyorsan çok beklersin daha