Fatmagül'ün suçu neyse sizinki de tam anlamıyla o kankaUlan beceriksiz sen baglanamiyosan bizim suçumuz ne ,😂😂
En aşağı 1 saatDestek sırası hemen gidiyor mu
Gözün aydın kralllHele sukur canlıyı yakaladim
olum sana taktik vericem iyi dinle desteğe gir mail yaz merhaba yaz o ekranda bekle isim soyisim ekranı gelince girmeye uğraşma s s yap hemen bağlan fazla zamanın yok cunkii anca öyle baglanirsin 5 10 saniyen var o ara bu sattten sonra bağlanamaz isende senin sorununFatmagül'ün suçu neyse sizinki de tam anlamıyla o kanka
Zaten bekliyorumolum sana taktik vericem iyi dinle desteğe gir mail yaz merhaba yaz o ekranda bekle isim soyisim ekranı gelince girmeye uğraşma s s yap hemen bağlan fazla zamanın yok cunkii anca öyle baglanirsin 5 10 saniyen var o ara bu sattten sonra bağlanamaz isende senin sorunun
Telefon dandik zaten mobildeyim o ekran milyonda bir geliyo bana o kadar bekliyorum gelmiyo geldiginde. De 5 saniye deil. 2 3 saniye de gidiyor yemnleolum sana taktik vericem iyi dinle desteğe gir mail yaz merhaba yaz o ekranda bekle isim soyisim ekranı gelince girmeye uğraşma s s yap hemen bağlan fazla zamanın yok cunkii anca öyle baglanirsin 5 10 saniyen var o ara bu sattten sonra bağlanamaz isende senin sorunun
Aynn 50 frespin eski uyelere t bettenEski üyeye spinmi ekliyorumus yatitrim hiç yok
Hemen ekleniyor larmi kral?Saat 7 den beri uğraştım 3 saat oldu bekliyorum eklensin diye
91 deyim 20 dk dırDestek 39 da takıldı kaldı mk
Rekor deneme paylaşmışım dimi kanka imza attım foruma 😂😂 forum sahibi güzellik yapmalı bana ahsgsgdgsBu forum böyle deneme bonus görmedi sanırım yarına 200 sayfaya çıkar
Adam konuyu açmadan 30 dk önce siteye rasladım hesabı oluşturdum canlıya girdim işim çıktı telefonu kapattım geri geldim peygamber ordusu girmiş siteyeBu forum böyle deneme bonus görmedi sanırım yarına 200 sayfaya çıkar
Max cdkim neAynn 50 frespin eski uyelere t betten