- 31
- 7
- 8
Bir bize eklemediler sanırım canlı destek de yok
ödeme gelirse söylermisin sana zahmet kaç dakkada gelecek acaba820 çekim verdim bakalim
Yok reis kaç gündür canlıya bağlanamıyoruz bir bizde hata var ama diğer arkadaşlar hep almışlar ne hikmetseTaktik verin canlıya nasıl bağlanır yorsunuz
Taktik merhaba yaz mail yaz o ekrandan ayrılma sonra isim soy isim gelicek girmeye uğraşma yetisemessin a a yap hemen bağlan 6 saniyen var o ara atar yoksaTaktik verin canlıya nasıl bağlanır yorsunuz
Deneme bonusu ile 1000 TL Max minimum 300max cekim ne kdar bu sitede bilen varmı
ceken varmı ilk cekim diye havale mi istiyo acabaDeneme bonusu ile 1000 TL Max minimum 300
Geldi çekim şimdi bende geciyon 😂😂3. Çekimde geldi toplam 2700 oldu 4. Geciyom
Ya dost yanlış olmuşYa ben çekim verdimde yanlış yaptm lanet olsn siteye para yatirdigim ibana vermişim kesin çakacak köfteyi bu sefer ,😂
ilk cekim havalemi yoksa papara flnda fark ediyomu3. Çekimde geldi toplam 2700 oldu 4. Geciyom
neyle cekim verdiniz havalemi papara yada payfix tarzımıGeldi çekim şimdi bende geciyon 😂😂
İnşallah çekersinAkiyoruz bu gece 1 çekim daha insllh öder bunusa vira haydi öde yenisi gelsin 😂
Payfix çekim verdim iptal oldu şimdi havale verdim bakalimödeme gelirse söylermisin sana zahmet kaç dakkada gelecek acaba
Başka hesap nasıl kuruyorsunuzİnşallah çekersin
Nasıl yapıyorsun onu3. Çekimde geldi toplam 2700 oldu 4. Geciyom
ödemen gelince foto atarmısın reıs sana zametPayfix çekim verdim iptal oldu şimdi havale verdim bakalim