Her yerimiz iyi olsa nolur silah alma fikrim değişmedihadi iyisin gundi
Her yerimiz iyi olsa nolur silah alma fikrim değişmedihadi iyisin gundi
250 varsa sen bana at 10 dk ya döneyim sana, silah bulamazsın bu saatte.Her yerimiz iyi olsa nolur silah alma fikrim değişmedi
Yav olsa ben seni bekletirmiyim şimdiye kadar biz öyle hesapta parayla gezen adamlardan değiliz 1-2 saat olur o sıra yakalarsan ne mutlu250 varsa sen bana at 10 dk ya döneyim sana, silah bulamazsın bu saatte.
@The Magician bir daha ki sefere sana da atarız aklımdasın 😂250 varsa sen bana at 10 dk ya döneyim sana, silah bulamazsın bu saatte.
2 kişiye atmana gerek yoktu ben 250'yi siteye atıp 750 çekecektim, enişte'ye atardım zaten. aynı şeye gelecekti.@The Magician bir daha ki sefere sana da atarız aklımdasın 😂
bana sadece 5 dk lığına 250 TL lazım zaten geri atıcam. Bir para istediğim yok özetle kalıcı olarak.2 kişiye atmana gerek yoktu ben 250'yi siteye atıp 750 çekecektim, enişte'ye atardım zaten. aynı şeye gelecekti.
ÖdüyorÖdemez
Hangi site2 kişiye atmana gerek yoktu ben 250'yi siteye atıp 750 çekecektim, enişte'ye atardım zaten. aynı şeye gelecekti.
BetpublicHangi site
Yeniden bağlandım 41. Sıradayım suanBizi bulr zaten o kadar bekle tam islem olucak baglanti kopsun
Gör işini magic 500 binlere çıkıyo 2 ayda bir yapar kıyagını yatırım yapmış olursunHangi site
Benim iki kere daha koptuYeniden bağlandım 41. Sıradayım suan
Son 21 (Benim iki kere daha koptu