- 95
- 38
- 18
Bende tam onu diyecektim bölüm sonu canavarı gibi kral 90 kişi 1 saat diyo 😂😂Saatini 7 ye kur uyu anca gelir sıra 😂
Bende tam onu diyecektim bölüm sonu canavarı gibi kral 90 kişi 1 saat diyo 😂😂Saatini 7 ye kur uyu anca gelir sıra 😂
Aga bonusu alıp hemen sıraya girmek lazım anca geliyor sırasaat 12 den beri 2 kere bağlanabildim daha : D
Ula 1 saat ne 2 saate razı ol öp basına koyBende tam onu diyecektim bölüm sonu canavarı gibi kral 90 kişi 1 saat diyo 😂😂
senin kaçıncı hesap laUla 1 saat ne 2 saate razı ol öp basına koy
31senin kaçıncı hesap la
Daha 3. Cekemedım daha Bı oncekı baglanmamda dtoplu 5 tane attım kendi ismimle kullanıcı adı kadın destekten attı mksenin kaçıncı hesap la
Hangi yöntem çekiyonDaha 3. Cekemedım daha Bı oncekı baglanmamda dtoplu 5 tane attım kendi ismimle kullanıcı adı kadın destekten attı mk
Daha cekım yapamadım kiHangi yöntem çekiyon
Bura ikitellimiHadi Multi hesabı atsın biri bizde kar edelim 250 lirada yalan oldu siz alıyorsunuz bonuslari biz burda köpeklere bakıyorum balkondan 😥😥
La bu kopekler demin bizim sokaktaydı nerde oturuyonHadi Multi hesabı atsın biri bizde kar edelim 250 lirada yalan oldu siz alıyorsunuz bonuslari biz burda köpeklere bakıyorum balkondan 😥😥
At yalanını sLa bu kopekler demin bizim sokaktaydı nerde oturuyon
Gercektenmi yalan söylemeLa bu kopekler demin bizim sokaktaydı nerde oturuyon