- 4,845
- 4,378
- 113
atsın iban atmazsan mernisten gotundeki o dona kadar bulurum bizzat yalnız kabul mu kardesimVay senın İban at 250 atam da sus
atsın iban atmazsan mernisten gotundeki o dona kadar bulurum bizzat yalnız kabul mu kardesimVay senın İban at 250 atam da sus
Olur bizde kar edelımVay senın İban at 250 atam da sus
250 tllik adammış nasıl yumuşadı bakOlur bizde kar edelım
Host sana giren cıkan neatsın iban atmazsan mernisten gotundeki o dona kadar bulurum bizzat yalnız kabul mu kardesim
Kanka sana Bı iyilik edecem 8 kisi kaldı sen uye mısın kullanıcı adını vereyim sana da eklensin ciddiyimOlur bizde kar edelım
bana giren cıkan yok olmaması gereken şeyi mesrulastırıyorsun sonra adamı durduk yere aşağılıyorsun haddini bil sözünü tut atsın iban ne kadar erkeksin göreyim 250 liralık adamHost sana giren cıkan ne
Olur iyilik yap bizde kar edelim susalımKanka sana Bı iyilik edecem 8 kisi kaldı sen uye mısın kullanıcı adını vereyim sana da eklensin ciddiyim
O benle onun arasında seni oldugu gıbı baskasının da ilgilendirmezbana giren cıkan yok olmaması gereken şeyi mesrulastırıyorsun sonra adamı durduk yere aşağılıyorsun haddini bil sözünü tut atsın iban ne kadar erkeksin göreyim 250 liralık adam
sizin gibi cahillerin yüzünden siteler bunu bahane olarak sunuyor durduk yere multi diyip bonusu siliyor olmadıgı halde. madem bu boku yiyorsunuz neden mesrulastırıyorsunuz bende cok cektim onceden tek kisiye söylemezdim son zamanlar cok yayıldı bu olay sessiz sedasız yapılsa hem site cakmaz hem kargaşa cıkmaz anlatabiliyor muyum kardeşimO benle onun arasında seni oldugu gıbı baskasının da ilgilendirmez
Beklemedeyiz burdaCekım verildi canlıda sıraya girildi 93 kısı yoruldum la cek cek cek
Tamam kanka 93 kısı senin ıcın gırdım aynı anda iki kullanıcı adı almıyor mk😂Beklemedeyiz burda
Adam alamıyor diye alanlara sataşıyor kanka bunu da gördükLa m bi bonus için birbirinizi yemeyin Bakırköy doktor sadik hastanesine gorunun bi
Sırada yurt dısı mı var kankaŞu çocuk nerde soyad aynı olunca ad farklı olsada ödeme geliyor diyen gitti 1k neyse benden bu kadar beyler benim ad soyad turkiyede bitti
Muro dm bakLa m bi bonus için birbirinizi yemeyin Bakırköy doktor sadik hastanesine gorunun bi
Kıskançlık ben de 2 hesap var kaybettim 50 hesap çekildi yok bilmem ne yapsın 100 hesap banena😆😆Adam alamıyor diye alanlara satayıyor kanka bunu da gördük