- 17,297
- 9,943
- 113
Ağzına sağlıkAç köpekler sizin yüzünüzden biz alamıyoz bi tarafınıza sokun 7.8 multiyi 👌🧐
Ağzına sağlıkAç köpekler sizin yüzünüzden biz alamıyoz bi tarafınıza sokun 7.8 multiyi 👌🧐
Elimde kanıtlar var şikayet ettim siteye arayacaklsr beni herşeyi anlattımAğzına sağlık
Helal olsun sana orman çocuğu belki sitenin anahtarını verirler sanaElimde kanıtlar var şikayet ettim siteye arayacaklsr beni herşeyi anlattım
Nasıl yaniElimde kanıtlar var şikayet ettim siteye arayacaklsr beni herşeyi anlattım
Dün benden multi hesap istiyordu açmak icin 😂Helal olsun sana orman çocuğu belki sitenin anahtarını verirler sana
Hayır bu siteler bu zamana kadar bize her türlü pisliği yapmadı mı yaptı.sanarsin fakirden çalıyoruz.ayar oluyorum söyle insanlara.ben yararlanamiyosam kimse yararlanmasın diyo karaktersizlerDün benden multi hesap istiyordu açmak icin 😂
Buradaki kanıtların ekran görüntüsünu çektim siteye attım tekrar arayacaklarNasıl yani
NıeBuradaki kanıtların ekran görüntüsünu çektim siteye attım tekrar arayacaklar
Evet zoruma gitti alın o paraları aç gözlüler havale ile para çektiniz aynı hesaplarda ceza yedircem size bakın görün siteye tüm bilgileri verdimNıe
? Çünkü sen yapamadın demi. Müptezel🤣🤣🤣
Eline emeğine sağlık umarım emeğinin karşılığını alırsınBuradaki kanıtların ekran görüntüsünu çektim siteye attım tekrar arayacaklar
🤣🤣🤣🤣🤣git ver ölüm bilgileri sanki gizli bilgi verip beyin yoksunu malEvet zoruma gitti alın o paraları aç gözlüler havale ile para çektiniz aynı hesaplarda ceza yedircem size bakın görün siteye tüm bilgileri verdim
Şansıma sucam gondermeyecekler herhaldeUlan adamlarlardan herkes çekiyor diye 360 tl attım 1900 çektim göndermedi daha normalde multiyi daha çabuk oduyorru aqqq
Ekli dosyayı görüntüle 587281
Gönderir laŞansıma sucam gondermeyecekler herhalde
Multiyi 10 dk da atıyordu para yatırdım 25 dk oldu ondan gerildimGönderir la
Oder başkan sonuçta yatırım yapmışsınKnka ben multileri 10 dk da oduyordu para yatırdım onu ödemiyor çok mu beddua ettiniz naptiniz