- 11,251
- 10,862
- 113
15 dk oldu payfix bekliyomEyv dost tamda ödemeler üst üste birikmisti iyi oldu
15 dk oldu payfix bekliyomEyv dost tamda ödemeler üst üste birikmisti iyi oldu
Eyvallah dost tel faturami ödedim sayende sagol paylasim içinArkadaşlar site hakkında hiç bi bilgim yok mesaj geldi az önce üye oldu 1 2 dk içinde eklendi kendinden
Betunlim
betunlim.com
AynenBeyler ben kimlik ön arka yükledim benimkini kabul etmemişler sadece ön mu yüklemek lazim
Rica ederim reis zaten belliydi site saglamEyvallah dost tel faturami ödedim sayende sagol paylasim için
Ya bana mail onay gelmiyor dünden beriYeni üyelik açtım anında ekledi gene
Bakıma girdi ya kaldırdılar büyük bı ihtimalle bonusuYa bana mail onay gelmiyor dünden beri
Ödeme yapmiyormus saten baksana arkadaşlar hepboyle yazmışBakıma girdi ya kaldırdılar büyük bı ihtimalle bonusu
destege nerden ulaştın kanka benim kupon beklemede hala bi ben kaldım heradePaparadan 50 yükledik 1480 cekim verdik beklemedeyim
Burdan ulaşabilir sindestege nerden ulaştın kanka benim kupon beklemede hala bi ben kaldım herade
Canlı destek acildi sabahtir on tane mail attim sonunda oldu ve cekimi bekliyom 20 dkkaoldu bakalimdestege nerden ulaştın kanka benim kupon beklemede hala bi ben kaldım herade
Benimki de beklemede kazandığı haldedestege nerden ulaştın kanka benim kupon beklemede hala bi ben kaldım herade
1 dolara kimlik verenler var sen baya zengindin dost galiba 🤣100 tl için kimlik mi