- 5,808
- 1,322
- 113
şimdi saat tam 10 da tekrardan çekim verdik ama umutsuzum ya canlı destek durduk yere kapandı tüydüler bence
Evt canlı yardım acmadilar çekim talebi vermeye çalıştım bı daha bekleyen işleminiz var diye uyarı verdiCanlı yardımıda açmıyorlar
Bakiyden düşmedi demi seninde çekim talebi verince bende verdim 300 hala duruyorCanlı yardıma bağlandım çekim talebiniz ulaşmıştır gerekli kontrollerden sonra hesabınıza yansır diye cevap verdiler bakalim
Aynen kardeşim 614 TL bakiye var şuanda 300 TL çekim verdim düşmedi daha gerekli kontrollerden sonra sonuçlanır dediBakiyden düşmedi demi seninde çekim talebi verince bende verdim 300 hala duruyor
İşlem sırasında deyip duruyor canlı destekSabah tekrar talep verdım beklıyorum
Banada aynısını dedı dun cekenler var bakalım yatırırlar inşİşlem sırasında deyip duruyor canlı destek
Aynen işlem sırasında diyip duruyolarBanada aynısını dedı dun cekenler var bakalım yatırırlar inş
Dun 150 ödeme yaptık dedı dogrumu bilmiyorum tabiAynen işlem sırasında diyip duruyolar
Bizlerden birine dahi gelmesse inanmam yani.Dun 150 ödeme yaptık dedı dogrumu bilmiyorum tabi