- 17,019
- 12,022
- 113
Pederin hesabindan atman lazım aga genede 100 de bulsanBeyler bu siteden 2.kez 500 cekcem pederin adına açtım. 100 liram yok atabilcek olan varsa 250-250 bolusuruz özelden yazsın numaramı veririm
Pederin hesabindan atman lazım aga genede 100 de bulsanBeyler bu siteden 2.kez 500 cekcem pederin adına açtım. 100 liram yok atabilcek olan varsa 250-250 bolusuruz özelden yazsın numaramı veririm
Beyler bu okul çocuğu yalan söylüyor 100 lira verdim engelledi beni kanmayınBeyler bu siteden 2.kez 500 cekcem pederin adına açtım. 100 liram yok atabilcek olan varsa 250-250 bolusuruz özelden yazsın numaramı veririm
Allah allah nediyosun yaBeyler bu okul çocuğu yalan söylüyor 100 lira verdim engelledi beni kanmayın
Beyler bu siteden 2.kez 500 cekcem pederin adına açtım. 100 liram yok atabilcek olan varsa 250-250 bolusuruz özelden yazsın numaramı veririm
Kardeşim baskanlara ssleri konuşmaları attığına dair gönder ozelden gereken yapılır merak etme ama para trafiği forumda yasak var böyle namussuzlar isde uckurusu kar biliyorlar kendilerine
Buraya attım ama görürler şimdi başkanKardeşim baskanlara ssleri konuşmaları attığına dair gönder ozelden gereken yapılır merak etme ama para trafiği forumda yasak var böyle namussuzlar isde uckurusu kar biliyorlar kendilerine
Yani şimdi heryerde ismi çıkacak kamilin kendi kendine düşürdü neyse usta bidaha kim olursa olsun yapma boşverBuraya attım ama görürler şimdi başkan
İşte iyilik yapak dedik de herkesi kendimiz gibi zannediyoruzYani şimdi heryerde ismi çıkacak kamilin kendi kendine düşürdü neyse usta bidaha kim olursa olsun yapma boşver
Aynen öyle daha burda barinamaz ama baskanlarimiz gerekenleri yapacağından suphen olmasin özelden dm at bide baskanlaraİşte iyilik yapak dedik de herkesi kendimiz gibi zannediyoruz
Aynen öyle daha burda barinamaz ama baskanlarimiz gerekenleri yapacağından suphen olmasin özelden dm at bide baskanlara
AynenOnlarda aticam şimdi
Bunu bulabilir miyiz birader adresini Felan isim felan var elimde
cepbank cekseydin sende dostYıllar önce 240 tl.cepbank yatırımımı hesaba geçmeyen dolandirici betvole
Özeleyazdim sana dostBunu bulabilir miyiz birader adresini Felan isim felan var elimde