Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Betyap - 20₺

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ozanefe48

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
142
14
18
izin yazısı hiç gelmedi bana papara numaramı verdim canlıdan 10dk sonra sildiler bakiyemi herşeyim doğru olmasına rağmen

sezai00

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
982
596
93
izin yazısı hiç gelmedi bana papara numaramı verdim canlıdan 10dk sonra sildiler bakiyemi herşeyim doğru olmasına rağmen
yanlış anlama da sana ayrı tarife uygulamışlar. baktılar gördüler çok kişi talep verdiyse ondandır. millet kaybediyor bir çok kişi tanıdıklarından farklı ip den hesap bile açıyor orda kazanıyor mesela o yuzden çekim talep sayısı oldukça fazla çevrim şartı da 10 katı olunca biraz kolay oluyor. büyük ihtimal çoğu kişiye vermeyecekler benim gibi izin yazısı gelenlerede anca sabaha belki yatar :/

mrtalexad

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
439
27
28
Sana yatirdilarmi sezai parayi
yanlış anlama da sana ayrı tarife uygulamışlar. baktılar gördüler çok kişi talep verdiyse ondandır. millet kaybediyor bir çok kişi tanıdıklarından farklı ip den hesap bile açıyor orda kazanıyor mesela o yuzden çekim talep sayısı oldukça fazla çevrim şartı da 10 katı olunca biraz kolay oluyor. büyük ihtimal çoğu kişiye vermeyecekler benim gibi izin yazısı gelenlerede anca sabaha belki yatar :/

Needlove65

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
406
74
28
Beyler boşuna beklemeyin canlı desteğe bağlandım merhaba dedim çekiminiz işlem sırasında dedi kapattı sohbeti boş site
bende yeni çekim verdim. canlı destek işlem sırasındadır yatırılıcak dedi bekleyiniz dedi. bakalım yarın ak mı kara mı belli olur ama bende senin gibi düşünüyorum bunlar kimseye para felan vermez . ilk bonuslarında eline yüzüne bulaştırdılar müşteride bulamazlar eğer vermezlese . paraları yatırmazlarsa bunlarda oynayan olmaz .

burakkdoan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,585
979
113
bende yeni çekim verdim. canlı destek işlem sırasındadır yatırılıcak dedi bekleyiniz dedi. bakalım yarın ak mı kara mı belli olur ama bende senin gibi düşünüyorum bunlar kimseye para felan vermez . ilk bonuslarında eline yüzüne bulaştırdılar müşteride bulamazlar eğer vermezlese . paraları yatırmazlarsa bunlarda oynayan olmaz .
Aga sende canlı desteğe bağlanınca sohbette bi sorun oluyor mu benim Mesajlar gitmiyor yazdığımın yanında nokta oluyor

Bygedikbas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
439
290
63
Beyler gece 12 de çekim verdim izin verildi yazıyor hala gelen giden yok hesaba Screenshot_2019-04-04-08-07-54.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...