- 1,837
- 1,316
- 113
Ilk bozdurma diyenlerdenim kardeşim
Ilk bozdurma diyenlerdenim kardeşim
la siz ne tuhaf adamlarsınız mkIlk bozdurma diyenlerdenim kardeşim
helal olsun adam 140 dagıtcam dedı ben olsam başından berı yanındayız 3 - 5 kişi seçer 20 30 ne düşüyorsa dagıtırım sonradan gelenler adaın dedıgı gıbı sayfayı rasız etmeyın biz burda kuponla beraber ter attık
Bende son bozdur diyenlerdenim asdfgjklla siz ne tuhaf adamlarsınız mk
:dBende son bozdur diyenlerdenim asdfgjkl
Bende son bozdur diyenlerdenim asdfgjkl
çok kişi yok ya ilk bozdurma diyenleri seç yolla işteBeyler nasıl bişi yapalım. Çok kişi sayısı var. Dağıtacağım miktar ahım şahım bişi değil ama. Genede arada elenenler olmalı herkese yollayamam ki
Mantıklıçok kişi yok ya ilk bozdurma diyenleri seç yolla işte
I'll bozdurma diyenlere yollaBeyler nasıl bişi yapalım. Çok kişi sayısı var. Dağıtacağım miktar ahım şahım bişi değil ama. Genede arada elenenler olmalı herkese yollayamam ki
ne alakası var kardeş bende bozdur zarara gırme ya gıderse yazık gunah kendı paranız gıbı düşünün diye adaımın yanın da oldumçok kişi yok ya ilk bozdurma diyenleri seç yolla işte
I will send just too dont say cashout toI'll bozdurma diyenlere yolla
ne alakası var kardeş bende bozdur zarara gırme ya gıderse yazık gunah kendı paranız gıbı düşünüm diye adaımın yanın da oldum
hahaha al birini vur ötekine ironi yaptık ama onu bile anlamıyorsunuzne alakası var kardeş bende bozdur zarara gırme ya gıderse yazık gunah kendı paranız gıbı düşünüm diye adaımın yanın da oldum
Dancy is fancyI will send just too dont say cashout to
boş yapmayın da adam işinı gorsun napcaksa karar versınhahaha al birini vur ötekine ironi yaptık ama onu bile anlamıyorsunuz
3 tane freebet vardı 3 kupon yaptım freebet leri 2 si yatırımsız tekden gitti 100 lira yatırım lı olan geldi diğer kuponlar da yatan maçta Hollanda ligi telstar maçı iki yarııdada gol olur danNiye böyle dedin knka
Bence sen seç yolla kankaModeratörler gelse bi şu sayfaya ona yollayacam o karar versin