Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Tahmin Beyler Bozdurmalımıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,041
3,127
113
bu neymiş ilk bozdurma dıye tutturdunuz gittınız ilk mesaj da ben ne dedim kardeşim bozdur çoğu kişi kendi parası degıl dıye boş konuşuyo yazık günah paran gıtmesın dıye ya olmasaydı kim olucaktı bu adamın yanın da şuan ?
:D :D kardeşim ben şaka yapıyorum sen ne taktın bu kadar ben ilk bozduranlardanım yazan biri vardı o öyle yazdı diye ironi yapıyorum ama sen işin parasındasın :) az sakin ol :)

ednc75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
363
62
28
:D :D kardeşim ben şaka yapıyorum sen ne taktın bu kadar ben ilk bozduranlardanım yazan biri vardı o öyle yazdı diye ironi yapıyorum ama sen işin parasındasın :) az sakin ol :)
kardeşim forum da boş konuşmaya gerek yok adamın yanın da bellı kişiler vardı kalabalıga gerek yok sagolsun gönlünden geçtı yapıyo bişeyler demekkı bizim de gerçekten ıhtıyacımız varkı yazıyoruz sen ben 2 3 kişi daha vardı başın dan berı takıpteydık maçı

yehuyaa

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
729
327
63
kardeşim sayfada boş konuşmaya gerek yok adamın yanın da bellı kişiler vardı kalabalıga gerk yok sagolsun gönlünden geçtı yapıyo bişeyler demekkı bizim de gerçekten ıhtıyacımız varkı yazıyoruz sen ben 2 3 kişi daha vardı başın dan berı takıpteydık maçı
olurda listeye dahil olursam benim payımı bu arkadaş verin kardeş bi sus gözün sevem bi sus

wakandalı

Wakanda Forever
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,041
3,127
113
kardeşim sayfada boş konuşmaya gerek yok adamın yanın da bellı kişiler vardı kalabalıga gerk yok sagolsun gönlünden geçtı yapıyo bişeyler demekkı bizim de gerçekten ıhtıyacımız varkı yazıyoruz sen ben 2 3 kişi daha vardı başın dan berı takıpteydık maçı
ben hiç benim hakkım filan diye yorum atmadım atmam da :) bu tür mesajlar hep tepkimi çekmiştir :)

Rastaman35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,837
1,316
113
Garip bir çekiciliği var adamın :D

manzak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,011
265
83
kardeşim forum da boş konuşmaya gerek yok adamın yanın da bellı kişiler vardı kalabalıga gerek yok sagolsun gönlünden geçtı yapıyo bişeyler demekkı bizim de gerçekten ıhtıyacımız varkı yazıyoruz sen ben 2 3 kişi daha vardı başın dan berı takıpteydık maçı
tmm al şunu da sie go cmonn :eek:

ednc75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
363
62
28
2 günlük dünya birbirimizi kirmayalim bence
aynen öyle kardeşim benım kızdıgım boş konuşmalar var herkezın yapısı farklıdır kımse kımseyı tanımıyo kı ne kadar dır bırbırımızı tanıyoruz kı espırı şaka yapıyon neyse uzatmaya gerek yok beklemedeyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...