Kodu kabul etmedi bende direk üye oldum bakalım alabileceksiniz bonusuKodla üye olun bonuslarda gözükmüyor direk Gates normal oyuna girin
Kodu kabul etmedi bende direk üye oldum bakalım alabileceksiniz bonusuKodla üye olun bonuslarda gözükmüyor direk Gates normal oyuna girin
BitmişDagtim yap dağıtım senin paraya ihtiyacinmi var porsuk efendi
11:33 de vermişim gelmedi😂12:28 de çekim verdim hala ödenmedi
umarım alırız 250 tl değersiz zaten şu devirde11:33 de vermişim gelmedi😂
UzaaaDagtim yap dağıtım senin paraya ihtiyacinmi var porsuk efendi
11:33 de çekim verdim hala aynı ne anlatiyon baba senÇekim talebi verdiğinde fazla bakiyesi silinenler korkmasın çekim işlem sırasında ama iptal butonu aktif olanlar korksun
simdi aldim suan nasil bitti12.00 itibari ile deneme bonusu kampanyamız sona ermiştir diyor beyler bilginize
Ödemeyecek site işlem sırasına almaz kardeşim ya bekletir ya da iptal eder adamlar paranın gönderilme saatini koskaca 0-12 saat arası yazmış11:33 de çekim verdim hala aynı ne anlatiyon baba sen
Birader sana kimse ödemeyecek demiyor şartlar değişirse o zaman görürüm ben seni 😂Ödemeyecek site işlem sırasına almaz kardeşim ya bekletir ya da iptal eder adamlar paranın gönderilme saatini koskaca 0-12 saat arası yazmış
Bence senin zararını o kişi karşılaşın paranı kendi hesabından göndersin sanaYa bilmeden de yazarsa ana avrat düz gider millet bir sorsun öyle yazsın ya da sormuyorsa hiçbir şey yazmasın oraya i*** onun yüzünden kasa gitti
Işleme alinmiş paranın şartı şurtu olmaz kardeşim senin paran işlemde değilse sana dokunur ucu kendi adına konuşBirader sana kimse ödemeyecek demiyor şartlar değişirse o zaman görürüm ben seni 😂
Atsana çekiminin ekran görüntüsünü nerede yazıyor işleme alındığı bu at bakiyim delikanliIşleme alinmiş paranın şartı şurtu olmaz kardeşim senin paran işlemde değilse sana dokunur ucu kendi adına konuş
İngilizcen varsa al oku paranın askıya alındığını belirtiyor yani çekim için paran işlem sırasına alinmiş eğer ki fazla bakiyen silinmeseydi orada iptal butonu olurdu o zaman çekimin henüz işlemde bile olmazdı bu tip lisanslı siteler ödemeyeceği parayı işlem sırasına almaz silmez iptal eder sen istersen 1000 tane talep ver iptal eder adamlar bütün çekim yöntemlerine 0-12 tahmini ödeme saati yazmış sen daha 1 saat geçmeden lisansı olmayan basit tasarımlı dün kurulmuş sitelerle benzetme yapıyorsun farz edelim ödemedi çokta mühim degil bu promosyonda kazananda var kaybedende.Atsana çekiminin ekran görüntüsünü nerede yazıyor işleme alındığı bu at bakiyim delikanli