cikani 1 kat cevir 250 cekŞartlar nedir 564 TL çıktı
benimki 50 dkdır bekliyokalan miktari aninda sildi
fix le mi verdin cekimkalan miktari aninda sildi
Biz payfixle verdiğimiz için beklemede soylesene havale ile diye ne lafı dolandiriyorsunİngilizcen varsa al oku paranın askıya alındığını belirtiyor yani çekim için paran işlem sırasına alinmiş eğer ki fazla bakiyen silinmeseydi orada iptal butonu olurdu o zaman çekimin henüz işlemde bile olmazdı bu tip lisanslı siteler ödemeyeceği parayı işlem sırasına almaz silmez iptal eder sen istersen 1000 tane talep ver iptal eder adamlar bütün çekim yöntemlerine 0-12 tahmini ödeme saati yazmış sen daha 1 saat geçmeden lisansı olmayan basit tasarımlı dün kurulmuş sitelerle benzetme yapıyorsun farz edelim ödemedi çokta mühim degil bu promosyonda kazananda var kaybedende.
Çıkan tutarı 10 TL olarak çevirdim oyuna girdi 564 TL cikticikani 1 kat cevir 250 cek
kral havale ilemi verilecektiBiz payfixle verdiğimiz için beklemede soylesene havale ile diye ne lafı dolandiriyorsun
Orasını bilemem genelde bütün deneme bonuslarinda hizlilik banka gerisi boşBiz payfixle verdiğimiz için beklemede soylesene havale ile diye ne lafı dolandiriyorsun
Adam havale ile çekmiş bilmiyorumkral havale ilemi verilecekti
Geldim seninkiOrasını bilemem genelde bütün deneme bonuslarinda hizlilik banka gerisi boş
odemem 2 dakika da geldi arkadaslar paylasan arkadasa tesekkur ederim
Ekli dosyayı görüntüle 615210
[/QUOTE
usta nasil
ozamn papara daha hizli isliyo sitedeyok arkadaslar papara olarak verdim ilk cekimi reddetti 135 kalan cevirim vardi 5 tl den sweet bonanza oynarken spine girdi cevirimi tamamladim cekim verdim 2 dakika surmedi
250Maksimum cekim ne kdr abi
Bence senin zararını o kişi karşılaşın paranı kendi hesabından göndersin sana
[/ ya onun karısını s****** ben boş koy ya