Bu kuantum sinemasını çözemedik kanki onu çözsek paçayı kurtarcazKumarında aw hayatta tras ali berber kanki şansızlık her işimizde devam ediyo
Bu kuantum sinemasını çözemedik kanki onu çözsek paçayı kurtarcazKumarında aw hayatta tras ali berber kanki şansızlık her işimizde devam ediyo
Kuantum sinemasıda sıkıntı bilimede inanç kalmadıBu kuantum sinemasını çözemedik kanki onu çözsek paçayı kurtarcaz
Keşke bu Ziraat'tede gözükse atardım buraya
Ne işin var bunu biliyorsan burda amcamŞimdi size çok değerli birşey söyleyecegim. Bunu beyninize kabul ettirebilirseniz gerisi kendiliğinden gelecek.
'Kumarda kazanç yok. Burdan ne para kazanabilirsiniz, ne de kaybettiklerinizi geri alabilirsiniz"
Bunu idrak ederseniz şayet daha ölçülü oynamaya ve kaybedince stres yapmamaya başlarsiniz. Hadi bol şans
Dostum ben zevkine ve kaybettiğimde beni yıkmayacaklar miktarla oynuyorum. Yani attığım parayı baştan kaybetmiş gibi düşünüyorum. Ben eğlence kısmındayim. Yoksa burdan kim para kazanmış )Ne işin var bunu biliyorsan burda amcam
gumarın ilahı zebro 'nun nasihat yeri diye başlığı yenilemek lazım aslında dimi umutjuumm 👊🏼🤩Ne işin var bunu biliyorsan burda amcam
Suan bi 200 300 k kazansan bu düşüncede olmayacaksin. Ulan neymis be bu kumar diyeceksin. Ama dibi sıyirinca malum hepimiz ayni şeyleri düşünürüz.
Bizim kitleye gore, faturam kapanmiyor aylik 25 30 k gider oluyor oda odeniyor bi sekilde ama ben yinede bataktayim ebedi bi bataklik. Şu gün cok iyi olsam bunun cok kisa vadeli olacaginin bilincindeyim.
Ama ne yapalim yani bu iş hep boyle, kumar oynayip mutlu olan yuzu gulen varsa eğilip makatina baksın.
Off naptın be hocam tedavi bence senin durumunBu yaşadıkların benim yaşadıklarımın yanında varya sinek ısırığı gibi kalır bro haline şükret sadece bu ay 1.2m gitti
Noldu sen kazanıyordun bir ara sende mi intiharın eşiğine geldin120 k borç sosyal aktivite 0. %90 intihar %10 bekleyip görelim kısmı ayakta tutuyor şu içmekten yemek yemekten tad alamıyorum iştahım yok hiçbişey hissetmiyorum
Buda kötüymüşGeçen youtube shortsta izledim , eleman " ya Hak " diyerek 1 milyon TL yi tek turda blackjackte oynadı , lütfen küçük aç diye diye sinir krizleriyle parasını kaybetti , insanın içi acıyor işte , 1 milyon eskisi kadar büyük para olmasa da gene de az para değil.
Videonun linkini bıraktım, isteyen izleyebilir
Gercek mi buBuda kötüymüş