Kendi youtube kanalında birkaç videosunda bazı ayetlere girmişti. Ondan sonra daha fazla tehdit edilmeye başlandı ve açılan davalar da arttı. Arnavutluğa yerleşmek durumunda kaldı sonunda. Kendisi de söylüyor zaten kendimi dışarı çıkınca tedirgin hissediyorum Türkiyede diye. Pandemi süreci bittiğinde bile ben dışarı çıkarken maske ve gözlük takıyordum demiştiAyetlere girmekten falan korkmuyor. Defalarca girmeyi teklif etti programda Kuran'ada,Evrimede fakat karşısındaki yeterli bilgiye sahip olmadığından rezil olmasın diye daha fazla kabul etmedi. Devam yayınlarını izlersen Canlı yayınlarını falan orda bahsediyor zaten. Şuan baya gündemde bu olay. Ben yakın takipçisiyim ve kendisini çok beğeniyor,başarılı buluyorum.
Felsefe konusunda bu adamın üstüne yok Türkiye'de.. Üstelik bu yaşta.. Dediğin doğru evet öldürebiliyorlar. Zaten bu yüzden Yurtdışına gitti kendisi Arnavutluk'tan yayın v.s açıyor.Bu kendisinin ikinci tartışma videosu. İlkini Sinan Canan ile yapmıştı. Devamlarıda gelecek..
Felsefe üzerinden gidince pekbirşey olmuyor, ama konu kurana ayete geldiği zaman kelle koltukta yaşarsın. Kolay değil. Pekçok kişi dinsiz olduğu halde müslümanmış gibi yapıyor bu ülkede Kimse etliye sütlüye dokunmak istemiyor. Kimse düzeni bozulsun istemiyor. Herkes başkalarının kendisini yakmasını bekliyor toplumu aydınlatabilmek sorgulatabilmek düşündürebilmek adına
Son düzenleme: