Dur daha neler var 😀😀😀Bu kumar ufku genişletiyormus Vaybe ticaretlere bak
Dur daha neler var 😀😀😀Bu kumar ufku genişletiyormus Vaybe ticaretlere bak
Sahip olduğun şeyleri çevreyi aileyi arkadaşlarını işini vs kaybedince artık bi önemi kalmiyor önemsizleşiyorBunu ciddi ciddi söylüyorsan üzüldüm dost senin adına
Bakma dost bizde çok yanlış işler yaptık ama şöyle söyliyim kimse ben bırakamam vs kafasında olmasın ben işe girdim 1.5ay hiç oynamadım sonra işten atıldım tekrar döndüm sahalara ama işe bi giriyim tekrardan düzenli hayata devamSende az değilmissin ama dost
Kaybettiğin şeyleri geri kazanmak için bi çaba gösteriyorsan ve karşılığını alamıyorsan hak veririm dostSahip olduğun şeyleri çevreyi aileyi arkadaşlarını işini vs kaybedince artık bi önemi kalmiyor önemsizleşiyor
Bos bulunmusluk cok kotu surekli kumari dusunmek hirslanmak. Calisinca da ay basini dusunup 1 gun veya 1 saat her neyse kumar oynayip ayin 29 gunu 5 kurussuz kalmak... Cok degisik senaryolar var isimiz zorBakma dost bizde çok yanlış işler yaptık ama şöyle söyliyim kimse ben bırakamam vs kafasında olmasın ben işe girdim 1.5ay hiç oynamadım sonra işten atıldım tekrar döndüm sahalara ama işe bi giriyim tekrardan düzenli hayata devam
Dost bırakılmayacak bi şey değil benim çevremde çok var bırakan ben asla bırakamam diyordum 1.5ay boyunca hiç oynamadım kafada bitirmek lazımBos bulunmusluk cok kotu surekli kumari dusunmek hirslanmak. Calisinca da ay basini dusunup 1 gun veya 1 saat her neyse kumar oynayip ayin 29 gunu 5 kurussuz kalmak... Cok degisik senaryolar var isimiz zor
Ben o tahmin sayfasına 200 kaptırdım dost zamanı geldi öde artıkBir ara facebook dan tahminciydim 20 kağıt 20 kağıt tokatlıyordum reis counter param çıkıyordu
Hergün hesabım kapanıyordu gece bir daha hesap açıp sabaha kadar 200 250 kişiye yazıyodum
Dostum benim kazanmadan birakmam imkansiz yoksa s...kerler beni valla😀🤣D
Dost bırakılmayacak bi şey değil benim çevremde çok var bırakan ben asla bırakamam diyordum 1.5ay boyunca hiç oynamadım kafada bitirmek lazım
Kazanınca da bırakılmıyor dost ben onuda yaşadım kazanmakla bi alakası yok onunDostum benim kazanmadan birakmam imkansiz yoksa s...kerler beni valla😀🤣
Kazanınca daha kotu oluyor normalde 50 100 kaybediyon fazla kafaya takmiyon kazanınca 2 3k gidiyor psikolojiyi bozuyor en güzeli 50 100 sürekli kaybetmekKazanınca da bırakılmıyor dost ben onuda yaşadım kazanmakla bi alakası yok onun
Vallaha dost bende payfix falan yok paparada limitler artmış 50 falan atamıyom ben min 500Kazanınca daha kotu oluyor normalde 50 100 kaybediyon fazla kafaya takmiyon kazanınca 2 3k gidiyor psikolojiyi bozuyor en güzeli 50 100 sürekli kaybetmek
Ben hepsiyle helalleşerek ayrıldım dost sanmıyorum senin olacağınıBen o tahmin sayfasına 200 kaptırdım dost zamanı geldi öde artık
Bugün kimseyi dolandiramicsz anlaşıldı yatalım en iyisi 😁Ben hepsiyle helalleşerek ayrıldım dost sanmıyorum senin olacağını
Kupon gelirse süpriz bırakırım dostBugün kimseyi dolandiramicsz anlaşıldı yatalım en iyisi 😁