Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Birşeyler Yanlış Gidiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Kanka sen daha kuranin bir kitap olduğunu kabul etmiyorsun ki yani anlamamış da olabilirim mutlaka yanlış anladığım seylerde olabilir ben deizm mis ateistmis kavramlara cok takilan bi insan değilim basit aciklamasiyla oyle diyorum herkese
kutsal bir kitap olduğunu kabul etmiyorum, ikisi çok farklı kavram...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,999
47,838
113
al bi cahil daha. 40 yaşındayım, cenazeye gidiyorum millet namaz kılarken ben başka bir yerde bekliyorum. Bunu mu merak ettin ede ede
Bunu sormam mi cahillige baglaman hem garip hem komik.ama bu rencide edici terim yerini yeterince belli etti.cvp icin tskrler hayat sana istediklerini verir umarim.ama en once gelecek hayatinin sana saygi katmasini dilerim iyi geceler

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Yok gerginlik yok bence herkes herkesi soru sorarak anlayabilir tartismak kavga etmek demek degildir.insanlar bir konuyu tartisabilmeli

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
87,999
47,838
113
Sen ne çok bilmiş bi adammisin böyle be herkese gider yapiyon cahil diyon kültür elcimisin aw hayırdir
Birak kardes konusulucak bi konu degil.beni sorum suydu simdi annesi yada babasi oldugunde gidip kenarda cenaze namazini kilanlarimi izliycek bunu merak ettim.simdi burdaki soylemlerini hayatta uyguluyormu yoksa inaniyormus gibi davraniyor onun cvbini alcakdim ama arkadas insanlara bayagi yuksekten bakiyormus.herseyden once saygi gerek ama arkadas dini eksikligine saygi eksikliginide eklemis belliki en guzeli konudan cikmak iyi geceler

AKQJ

❝ ғᴀʀᴋɪɴᴅᴀʏɪᴍ ❿'sᴜᴢᴜᴍ ❞
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,954
5,557
113
Yav kumar oynanan yerde dini fetva vermeyin. Kimsenin adinada uzulmeyin. Sanki ayni safta 30 yil namaz kildiniz da, sasiriyorsunuz. Kumar hizlimi kumar gerisi hikaye.
Bende inanmiyorum hic bir seye. Tek gucun para olduguna inanıyorum. Aksini idda eden varsa alintilasin yarim saat tepiselim burda.

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Tartismaniz birbirinizin inancina riayet edeceginiz anlamina gelmez kimse kimseyide ikna edemez herkes dogup buyudugu atasinsa dedesinde gordugu ve aklinin aldiklarini gercek bilir bosa kufurleseyin saygi duyun gitsin

oldschool

Hold Up!!
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
11,413
15,295
113
Birak kardes konusulucak bi konu degil.beni sorum suydu simdi annesi yada babasi oldugunde gidip kenarda cenaze namazini kilanlarimi izliycek bunu merak ettim.simdi burdaki soylemlerini hayatta uyguluyormu yoksa inaniyormus gibi davraniyor onun cvbini alcakdim ama arkadas insanlara bayagi yuksekten bakiyormus.herseyden once saygi gerek ama arkadas dini eksikligine saygi eksikliginide eklemis belliki en guzeli konudan cikmak iyi geceler
aga geçen sene dedem öldü millet namaz kılarken ben kenarda bekledim, bütün sülalem dostlarım bilir benim inançsız olduğumu napayım şimdi gidip namaz mı kılayım

Murat4343

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
4,268
2,516
113
Yav kumar oynanan yerde dini fetva vermeyin. Kimsenin adinada uzulmeyin. Sanki ayni safta 30 yil namaz kildiniz da, sasiriyorsunuz. Kumar hizlimi kumar gerisi hikaye.
Bende inanmiyorum hic bir seye. Tek gucun para olduguna inanıyorum. Aksini idda eden varsa alintilasin yarim saat tepiselim burda.
Aynen dost

reis31

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,160
760
113
Ben de tek güç para diyorum ama tepişsek yinede

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...