Kardeş sana verdiği şeyin üstüne tıkla sat de orda çıkan yere 100.000 yaz sat sonra çekAllah aşkına nasıl yaptınız yarım saattir uğraşıyorum ne alım oluyor ne satım biri yardımcı olabilir mi
Başka. Banka deneZiraat vakıf denedm bakiye düşmüyor hocam 10 defa talep aliyor
Yok dostum aynı millet çekiyor bize gelincemi sorun akBaşka. Banka dene
Eyvaallah kral oldu şimdi..talep verdik bakalimKardeş sana verdiği şeyin üstüne tıkla sat de orda çıkan yere 100.000 yaz sat sonra çek
ADAMSINDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Kaçıncı üyelikten sonra oldu bu 😁Uygulama giriş ekranında kalıyor tek bende mi var bu sorun
Cihaz degistirİlk üyeliğim bu şekilde kalıyor girmiyor Ekli dosyayı görüntüle 659801
Vallahi Kral Ben yeni Üye oldum üye değildim burayaEski üyeler alıyor mu
Yeni üyelere vardır esin dostunEski üyeler alıyor mu
Dayi bonk yazan yere tıkla satYoruldum kodu girdim 180 lira para verdi bunu satıp mı çekeceğim Nasıl oluyor bu