- 5,992
- 1,696
- 113
180 oldu bu arada
Kralsın aga 180 e çıkmışDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Eyw bro çektim sigara parası çıktıDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Valla kral çektikten sonra benimde aklıma geldi ama 10 sn ye de para yatti hesaba 184 tlValla beyler 180 TL yi geçti çok ihticayi olmayanlar bozmayın değerlenecek gibi alın bunu silin uygulamayı unutun onu orda bence
Kesin öyle olur mk çektik ya hemen 😡Valla beyler 180 TL yi geçti çok ihticayi olmayanlar bozmayın değerlenecek gibi alın bunu silin uygulamayı unutun onu orda bence
Ben bozmuyorum dursun 1 2 sene arkadaşlar ihtiyacı olmayan bozmasınValla kral çektikten sonra benimde aklıma geldi ama 10 sn ye de para yatti hesaba 184 tl
Kesin öyle olur mk çektik ya hemen 😡
Valla 6 ay önce çıkmış 6 ayda çok hızlı yükselmiş ve devam ediyor yükselmeye unutmak lazım onu ordaValla kral çektikten sonra benimde aklıma geldi ama 10 sn ye de para yatti hesaba 184 tl
10 dk içinde geçer hesabinabeyler parayı çekmeye çalışıyorum banka hesabına onay veriyor ondan sonra bakiye değişmiyor nasıl olacak bu iş bir yardım edin be
10 dk bekle kralbeyler çekim veremiyorum nasıl yapıcam yardım edin iban girdim gönderildi diyor bakiye düşmüyor