- 21
- 3
- 3
166 geldi eyvallah paylaşan arkadaşa
Gardaş adamsın ödeme geldiDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Bunu al sat nasıl yapcamDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Yardımcı olun banaBunu al sat nasıl yapcam
Dostlar al sat yaptım bakiye emirlerim de duruyor onay mi verecekler ki gerçek bakiyeye eklenecekDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Al sat bölümüne gir üstte satış var kırmızı oraya tıkla sonra en üstte BTC yazan yere tıkşa seçeneklerden bonk ü bul onu seç satış yerinde 100/% ünü sat emri ver hemen TL'ye dönüşür cüzdan dan gerisini iban falan ayarlarsınYardımcı olun bana
Reis solt üst köşede btc yazan yeri bonk yap al sat var en altta oraya gir sat kısmına 100000 bin yaz sat sonrada çekim verYardımcı olun bana
Eyw krlDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100