Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Bithero 160₺ Deneme Bonusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Allways

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
200
49
28
Dostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayın
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Gardaş adamsın ödeme geldi

tadic

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
523
188
43
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayın
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Bunu al sat nasıl yapcam

Amedli2149

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
280
73
28
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Dostlar al sat yaptım bakiye emirlerim de duruyor onay mi verecekler ki gerçek bakiyeye eklenecek

aminisego

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
439
145
43
Yardımcı olun bana
Al sat bölümüne gir üstte satış var kırmızı oraya tıkla sonra en üstte BTC yazan yere tıkşa seçeneklerden bonk ü bul onu seç satış yerinde 100/% ünü sat emri ver hemen TL'ye dönüşür cüzdan dan gerisini iban falan ayarlarsın

kadircan22q

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
80
10
8
Ben yeni üye oldum sonrq kodu girdim hata veriyor bana sadece yeni üyelikler için geçerli diyor ne yapmam gerek simdi

rx115

Yeni üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1
1
3
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Eyw krl

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...