- 143
- 89
- 28
Ya sie git önce yazmayı öğren yaşın da dayıdır Allah bilir
Nasıl cekıcem bu parayı cek dıyorum bısey cıkmıyor
Bonk yazın BTC yazan yerde arama yeri var. O tokenin üstüne tıklayın %100sat deyip banka hesabına cekiyorsunuz zor değil yavKnk al sat nasıl yapicam try yok bitcoin alip sonra mi saticaz veya anlatabilirmisin biraz sana zahmet
Noldu fındıkLa sus aq
Eyvallah dost ugrastirmadiDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Oluyomu oyleSelfie kimlik istemiyor ki direk çekin
HeeKimlik doğrulama selfi falan isdiyormu
Yok istemedi ben şimdi çektimKimlik doğrulama selfi falan isdiyormu
Allah'ına kurban ayrıntılı anlattın icinBeyler kodu girdikten sonra alt kısımdan '' Al-Sat '' kısmına giriyorsunuz. Yukardaki bitcoin yazan yere tıklayıp '' Bonk '' u buluyorsunuz. Sonra bir alt kısmından '' Bonk Sat '' kısmına girip 0 yazan yeri 100.000 yapıyosunuz. Sonra sat diyosunuz ve cüzdana girip TL olan parayı üstüne tıklayıp çekiyosunuz.
Bunlarida deneyinDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
Hepsinin süresi dolmuşBunlarida deneyin
-) SHIBABTH (Yeni üyeler için)
2-) PEPEBTH100 (Yeni üyeler için)
3-) GS1905BTH (Yeni üyeler için)
4-) FB1907BTH (Yeni üyeler için)
5-) BTHSHIBAINU (Yeni üyeler için)
6-) DOGEBTH100 (Yeni üyeler için)
7-) BTH1905GS (Yeni üyeler için