- 61
- 21
- 8
Brom kodu gir sonra token al sata gel tokeni yüzde yüz işaretle sat de sonra cüzdana gel banka hesabını ekle cekim ver 1 dk da hesaptaTl ye ceviremedim yardımcı olsan
Brom kodu gir sonra token al sata gel tokeni yüzde yüz işaretle sat de sonra cüzdana gel banka hesabını ekle cekim ver 1 dk da hesaptaTl ye ceviremedim yardımcı olsan
Hagi kodu gireceğiz üye oldum bendeBrom kodu gir sonra token al sata gel tokeni yüzde yüz işaretle sat de sonra cüzdana gel banka hesabını ekle cekim ver 1 dk da hesapta
BTHBONK100Hagi kodu gireceğiz üye oldum bende
Al sat nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmıDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
eklenen coin üstüne tıkla kardeş sonra %100 seç sat tuşuna dokunAl sat nasıl yapabilirim yardımcı olabilecek varmı
türk lirası üstüne tıkla kardeş mail onayı yaptıysan banka iban bilgisi ister senden onları yazar %100 çek diyebilirsin...nasıl cekim verecem böyle bir şey çıkıyor
eklenen coin üstüne dokun , %100 seç sat tuşuna bas kardeş tl ye geçerTl ye ceviremedim yardımcı olsan
Yok kanka istemiyorDirek çekim için yatırım istiyor bankadan
2dknuye oldum 30nsnnde çekim geldi sağolDostlar merhaba önce bithero yu indiriyoruz.
Sonra kimlik bilgilerinizle üye olun e posta ve numara onayından sonra sol üste tıklayınBitHero: Bitcoin ve Kripto Paranın Yenilikçi Adresi | BitHero
Kripto para ve blockchain dünyasına BitHero ile adım at. 7/24 kesintisiz ve güvenli alım satımı, yıldırım hızında işlem kolaylığını ve daha fazlasını hemen keşfet!www.bithero.com
Kupon kodu bölümü var.
BTHBONK100
Kodunu girin 100 bonk token verecek. Bunu al sat tan liraya çevirip direk banka hesabiniza çekebilirsiniz . Herkese afiyet olsun.
nasıl cektin la bana göndermiyolarVallaha bende 8 tane numara varrrrrr ben multiyle 4. Yü cektim şimdi agahahah
Söylede bizde cekelim kanka para kaldı icerdeVallaha bende 8 tane numara varrrrrr ben multiyle 4. Yü cektim şimdi agahahah
göndermiyolar yalan atıyorSöylede bizde cekelim kanka para kaldı icerde
Yok ben yaptım agakanka yemiyo multi denedim cekim verdim geri gönderiyor banka parayı
kanka cekimi nasıl yaptın banka reddediyor parayıYok ben yaptım aga
Nasıl acikla kanka bizde yplmYok ben yaptım aga
Ağa o iş karışık TC falan aynı olması lazm burdan aciklayamamkanka cekimi nasıl yaptın banka reddediyor parayı
tamam kanka mesela bende aynı şekil multi açtım tc falan doğru kendi adıma ama göndermiyolarAğa o iş karışık TC falan aynı olması lazm burdan aciklayamam
Kanka başka telefondan deniceksiniz aynı telefondan yemiyorgöndermiyolar yalan atıyor