Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Biz bitmişiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ya45an

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
273
63
Screenshot_2021-03-22-01-05-57-84.jpg
Birkaç dakika önce aldığım ekran görüntüsü bu şekilde. Bir yandan paramı katladığım için seviniyorum, diğer yandan memleketin haline üzülüyorum. Bizi bu hale getirenler utanır mı, sanmam :/
Modlara özel not rica ediyorum konuyu silmeyin Bizim bu vatanın evlatları olarak bunları da konuşmamız lazım ucu onlara dokunuyor diye hiçbir yerde ve zamanda 3 maymunu oynamamalıyız yoksa halimiz ortada sustukça biniyorlar tepemize

Melo199819

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,119
395
83
Ahh bee cuma alacaktım bankadan parayi paparaya attim limit dolu 24 saat sonra iade olvak dedi bitirdi beni papara o yüzden alamadim

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Faizi %19 yapıp da, dolara bir gecede %16 değer kazandırmak her yiğidin harcı değildir, helal olsun

Ya45an

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
273
63
5-10 dk diyordum 23 dk olmuş çekeli. çektikten sonra Instagram a attığım story
IMG_20210322_013033.jpg

osmankozan

Vatan sevdalısı bir TÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,628
497
83
Çoğu kişi durumu anlayamaz fakat tablo gayet açık Allah C.C yardımcimiz olsun durum çok kötü

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,356
5,551
113
Sen, ben ve bir cok gariban bitti. Su an bu tabloyu gorupte sevinc cigliklari atan binlerce insan var. Sozde hepimiz milliyetciyiz ama cebindeki 10 bin lira 12 bin lira oldu diye sevinen insanlar var :) 2 gun once altin fiyatlari artarsa kendine araba begen diyen kardesim var :) Lanet olsun arabasina, keske altin dolar cikmasinda bana araba lazim degil dediydim :)

egelixx10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
816
307
63
Allah yardımcımız olsun durum çok vahim

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Sen, ben ve bir cok gariban bitti. Su an bu tabloyu gorupte sevinc cigliklari atan binlerce insan var. Sozde hepimiz milliyetciyiz ama cebindeki 10 bin lira 12 bin lira oldu diye sevinen insanlar var :) 2 gun once altin fiyatlari artarsa kendine araba begen diyen kardesim var :) Lanet olsun arabasina, keske altin dolar cikmasinda bana araba lazim degil dediydim :)
işin kötü tarafı millet altın dolar artınca para kazandıgını sanıyor... diger fiyatlar sabit kalıyor sanki, bir teneke yag 100 lira olur gelecek ay

Ya45an

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
291
273
63
Agam sen konuyu bir kez daha oku. Allah'a şükür ki ben de saydığın ikinci gruptanım ama yukarda da dediğim gibi sevinmekle üzülmek Arasında kaldım

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Yarin borsa açılınca izleyin olayi. Çok fena battik nu sefer hiç kacari yok.

Cnnturk haberturk ve bi kac kanal yıllardır sag altts olan kur gostergesini kaldırdı siz düşünün gerisini. 30 yil toparlayamaz bu ülke. Onlarin dolari var bizim Allahimiz var diyenler. Umarım sabah Allah mb rezerveni 200 milyardolar koyar. Yaziklar olsun bu ülkeye dicek bisey yok

Elli4

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,356
5,551
113
işin kötü tarafı millet altın dolar artınca para kazandıgını sanıyor... diger fiyatlar sabit kalıyor sanki, bir teneke yag 100 lira olur gelecek ay
Maalesef oyle. İnsan parasinin degerini korumak icin altin, doviz alir bu gayet normal ama dedigin gibi para kazandiklarini saniyorlar.

Verstappen

iLTW
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
6,872
10,914
113
Agam sen konuyu bir kez daha oku. Allah'a şükür ki ben de saydığın ikinci gruptanım ama yukarda da dediğim gibi sevinmekle üzülmek Arasında kaldım
ben sahsen gram üzülmüyorum artık kimse kusura bakmasın ama bu halka her şey müstehak

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,612
45,031
113
Çok Soylencek Kelime Varda Siyasete Girilmesi Dedi Başkan Oyuzden susuyoruz ...

Hans3l

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,351
750
113
Dahada Artması Dilegiyle
Cok yanlis konusuyosun suan. Olay parti degil olay ülke. Olan bize oluyor. Ne demek dahada artmasi dilegiyle ? Insanlar nasil zorda biliyormusun sen. Alim gücü her gecen gun dusuyor. Soylediginiz sozlere dikkat edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...