- 8,876
- 9,606
- 113
Aga uzatma 5k dedik. 4k olsun uzatma lafinin sozunun eri ol, herkes burada gördüUlan Beşiktaş maçı çevirse birisi burda tek kelime etmez q 😂
Aga uzatma 5k dedik. 4k olsun uzatma lafinin sozunun eri ol, herkes burada gördüUlan Beşiktaş maçı çevirse birisi burda tek kelime etmez q 😂
Az daha zorlasana beni lütfenAğlama sully
Ne Dion la teke tek gelNerde ne konusulcagina önceden Yönetim karar verirdi üyelerde yönetime el koymuş
Senin gibi yala. Tayfayla zaten hiç muhatap bile olmaya gerek yok q uzakta ötmeye devam etDestek atayım diyo bide gay a bak o kadar düştüyse
Yat aşağıya avratSenin gibi yala. Tayfayla zaten hiç muhatap bile olmaya gerek yok q uzakta ötmeye devam et
Maç başlamadan idddaya girmişsiniz ssye goreBende sana inanıyorum kardeşim 5 K da sana atayım istersen Fener yenerse 😂
Geçmiş olsun la . Bana atılan dmleri paylaşsam yol olur heralde herkese de elimden geldiği kadar yardım ettim ben ama adam gibi karı gibi muamele yapmadık herkes gibiAynen orhanim destek çık bize zordayiz
Ekli dosyayı görüntüle 476052
AdamsinKonudan bağımsız biri olarak tarafsız yazıyorum tüm mesajları okudum maç başladığında 21.03 dü saat tam sen 21.01 yazmışsın yani maç başlamadan önce kıvırma yani burda attığın mesajların saatine bakmanı öneririm @orhan1281
5 ksını ver adamın ne anlatıyon 🤣Geçmiş olsun la . Bana atılan dmleri paylaşsam yol olur heralde herkese de elimden geldiği kadar yardım ettim ben ama adam gibi karı gibi muamele yapmadık herkes gibi
Gedson saf degişti italya akMaç başlamadan idddaya girmişsiniz ssye gore
Hadi lan ordan kolpa paran yokken yalanıyosun üç kuruş görünce üstten üstten konuşup alay ediyosun bide yokluktaysaniz atim falan asenaGeçmiş olsun la . Bana atılan dmleri paylaşsam yol olur heralde herkese de elimden geldiği kadar yardım ettim ben ama adam gibi karı gibi muamele yapmadık herkes gibi