- 14,587
- 7,916
- 113
Sahtekâr olmasa bjk ye o kadar rahat guvenemezdi
Sahtekâr olmasa bjk ye o kadar rahat guvenemezdi
Ulan delikanli ol 5k paradan mi kaçıyosun,Geçmiş olsun la . Bana atılan dmleri paylaşsam yol olur heralde herkese de elimden geldiği kadar yardım ettim ben ama adam gibi karı gibi muamele yapmadık herkes gibi
Ulan benimle iddaya girmedinmj aq, msjlarin duruyor delikanli olsana birazYal.k tayfa hep burası o yüzden kimsenin dediği önemli değil umursamıyorum bile q konuyu açan dosta 200 lira kupon parası attım adam bize düşman oldu sen düşün artık Nası bi ortam
Sana attığım 200 lirayı iade eder misin dost rica etsem gerçekten iyilikten anlamıyorsunuz sen ve senin gibilerKazansaydın böyle demezdin
Senden bir bok olmazGeçmiş olsun la . Bana atılan dmleri paylaşsam yol olur heralde herkese de elimden geldiği kadar yardım ettim ben ama adam gibi karı gibi muamele yapmadık herkes gibi
Evinin adresi bile var bende lan,delikanli ol mac sonu burada olYal.k tayfa hep burası o yüzden kimsenin dediği önemli değil umursamıyorum bile q konuyu açan dosta 200 lira kupon parası attım adam bize düşman oldu sen düşün artık Nası bi ortam
Adama dansöz dedim üzgünüm eskimiş yıllanmış kallavi süt ürünü olmuş pardonSana attığım 200 lirayı iade eder misin dost rica etsem gerçekten iyilikten anlamıyorsunuz sen ve senin gibiler
@dost sana 200 tl atmış diye dolandırıcı safında yer alman gerekiyomusYal.k tayfa hep burası o yüzden kimsenin dediği önemli değil umursamıyorum bile q konuyu açan dosta 200 lira kupon parası attım adam bize düşman oldu sen düşün artık Nası bi ortam
İroni olsun diye Orhan yanındayım yazdım ama mesajlarda maç başlamadan idddaya girilmişGedson saf degişti italya ak
La orhan dansöz zaten birde konusuyor dahaİroni olsun diye Orhan yanındayım yazdım ama mesajlarda maç başlamadan idddaya girilmiş
Adam mı puhahahhhha@orhan1281 kac yasinda adamsin sozunde dur mac sonu burda ol,
Yav sen kimsin de senin nasihatını Dinlicem la ben 15 20 yaşında ya varsın ya yoksun q kendini nimetten sayıp bide akıl veriyon millete komik olma daha fazla bak işineBide nasihat vermişim adama para dağıtma borcunu öde dye kendimden utandım