Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BJK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,119
3,944
113
Saha çok kötü olduğu için skoru aldığı an oyuncular sakatlanmasin diye doğru düzgün atağa bile çıkmadılar ligde 4 büyükler arasında on tarafı iyi olan Beşiktaş ama aynı şeyi defans için söylemek mümkün değil 3 nokta atışı transfer gelirse 2016 Beşiktaş'ı izlersiniz

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
söyleyecek bir lafın yok her alanda mat ettim seni. Besiktasın savunulabilecek bir yanı yok çünkü, o yüzden küfüre başvurmak istiyorsun . Küfür etmeden küfür etkisi yarattım sanırım .
Bro sen geceleri niye bu kadar gergin oluyorsun adam bjk yazmıs sen gslisin bırak Beşiktaşlılar konussun niye ortamı geriyorsun gereksiz yere

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
@BJK dost işin kötü tarafına gelmek istemezdim ancak buraya da uğrayayım sen bana içinden küfür ederken . Liverpool, besiktasa Ucl'nin en farklı mağlubiyetini yaşattığı sene hiçbir başarı sağlayamadı . Fa Cup ve CS'de daha ilk turlarda elenirlerken lig bittiğinde de ilk üçe girememişlerdi . Ucl'de ise Liverpool gibi bir takımın başarı olarak gördüğünü düşünmediğim yarı finali görerek Chelsea'ye mağlup olmuşlardı hatırladıgım kadarıyla . Besiktas'ın karsısında dünya devi uçan kaçan bir Liverpool yoktu kısaca.

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
Kupa sahibi Galatasaray demelerinin sebebi hemen hemen finale çıktığı kupaların %80'ini kazanmış olmasından kaynaklanıyor dost . Kısaca Galatasaray'ın tarihe kötü geçtiği bir senaryo yok Real Madrid mağlubiyeti dışında. Besiktas en basitinden Cl'nin en farklı kaybeden takımı konumunda. O yüzden hiçbir zaman uluslararası başarıya sahip bir takım olamayacak kara kartal. Geçmişi geleceğinden daha kötü gibi duruyor . Örnek;

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .
konuyu Farklı yerlere Cekersen Bizde Sana Cok agır konusuruz Dostum kelımelerını secerek yaz

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
@BJK dost işin kötü tarafına gelmek istemezdim ancak buraya da uğrayayım sen bana içinden küfür ederken . Liverpool, besiktasa Ucl'nin en farklı mağlubiyetini yaşattığı sene hiçbir başarı sağlayamadı . Fa Cup ve CS'de daha ilk turlarda elenirlerken lig bittiğinde de ilk üçe girememişlerdi . Ucl'de ise Liverpool gibi bir takımın başarı olarak gördüğünü düşünmediğim yarı finali görerek Chelsea'ye mağlup olmuşlardı hatırladıgım kadarıyla . Besiktas'ın karsısında dünya devi uçan kaçan bir Liverpool yoktu kısaca.
Kardeşim sen kendi takımının mazisine bak Beşiktaş feneri ts başaksehirden sanane

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Yav sen anlatıyon kardeşim geçen sene moldeyi bile kıl payı ofsayta eleyip katılabildiniz CL ye kaç senedir ne başarınız var pragdan 4 yiyip geldiniz Türkiye de hakemlerle yürümek kolay Avrupa fatihiyiz diyonuz Uefa sıralamasında fenerden geridesiniz aq

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Bro sen geceleri niye bu kadar gergin oluyorsun adam bjk yazmıs sen gslisin bırak Beşiktaşlılar konussun niye ortamı geriyorsun gereksiz yere
Benim bir suçum yok dost sadece geçmişi kısaca hatırladığım kadarıyla net şekilde yazıya döktüm. Her takımın tarihini bilmeye herkesin hakkı vardır. Şikeci Galatasaray demeye devam edebilirler ama suni bir kanıt asla sunamayacaklar . Ha Malatya baskanının yayında uydurduğu Malatyaya giden arabalar şikesinin ise hiçbir şekilde kesinliği kanıtlanamamıştır çünkü öyle bir durum yoktur . Kanıt olarak gösterilen telefon konuşmasının ise aslı olup olmadığı hiçbir şekilde kanıtlanamamıştır . Baska uyduruk sikeler varsa da hepsinin detayları internette mevcut. Dileyen araştırabilir .

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,119
3,944
113
Forumda Galatasaraylilar açık açık herşeyi yazarken Beşiktaş ve Fenerlilerin yazdıkları olunca ya uyarı yiyor ya konu kilitleniyor çok ilginç insan 2 admin de Galatasarayli acaba ondan mı diye düşünmüyor değil

hnkr1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
160
43
Kupa sahibi Galatasaray demelerinin sebebi hemen hemen finale çıktığı kupaların %80'ini kazanmış olmasından kaynaklanıyor dost . Kısaca Galatasaray'ın tarihe kötü geçtiği bir senaryo yok Real Madrid mağlubiyeti dışında. Besiktas en basitinden Cl'nin en farklı kaybeden takımı konumunda. O yüzden hiçbir zaman uluslararası başarıya sahip bir takım olamayacak kara kartal. Geçmişi geleceğinden daha kötü gibi duruyor . Örnek;

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .
Bize 8.0 size uefa kupası
10 yıldır ne basarın var avrupada
Milattan önce aldıgın kupayla övüncene büyüksen yeni bişeyler
O kupayı eskiden alıp adı tarihe gömülü çok kulüp var sizin kadar konusmuyo

Kendi eski futbolcularınız bile konusursam su kupa gider bu kupa gider diyo daha ne anlatıyonuz
Sırf kudurukluğundan Bjk yazan konuya giriyon
Ben gs konusu olsa girmem takımı tutanlar tartıssın konuşsun diye
Makina 1 2 3 4 rafasilva 5 hekimoğlu

Taraftarlarınız 3.0 da stat terketti ağlıyo röportajlarda fazla miyavlama hadi sahiplendirelim seni gs konusuna

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
1,739
113

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .
Senin gibi bebeleri çiğnemeden yutariz pensilvanya uzantısı reziller sizi

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
1,739
113
Forumda Galatasaraylilar açık açık herşeyi yazarken Beşiktaş ve Fenerlilerin yazdıkları olunca ya uyarı yiyor ya konu kilitleniyor çok ilginç insan 2 admin de Galatasarayli acaba ondan mı diye düşünmüyor değil
Hocam atana rahmet forum yoneticileri gsli olabilirlerde ama Benim şerefli camiama burada 2 tane it kufredecek ve ben banlanicam ha ülke özeti burada mı hiyerarşi

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Benim bir suçum yok dost sadece geçmişi kısaca hatırladığım kadarıyla net şekilde yazıya döktüm. Her takımın tarihini bilmeye herkesin hakkı vardır. Şikeci Galatasaray demeye devam edebilirler ama suni bir kanıt asla sunamayacaklar . Ha Malatya baskanının yayında uydurduğu Malatyaya giden arabalar şikesinin ise hiçbir şekilde kesinliği kanıtlanamamıştır çünkü öyle bir durum yoktur . Kanıt olarak gösterilen telefon konuşmasının ise aslı olup olmadığı hiçbir şekilde kanıtlanamamıştır . Baska uyduruk sikeler varsa da hepsinin detayları internette mevcut. Dileyen araştırabilir .
Galatasarayı gerçekten hiç bir zaman şike yapmadığını savunuyorsun benim sana diyecek bişeyim yok dost

milagroan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,330
945
113
gsyi 5ledik diyorsun da sanki bana ligde 5ledi. Galatasaray 2 sene arka arkaya gelene geçene vurup şampiyon olunca tatil moduna girdi hazırlık maçlarından da belliydi bir facia olacağı . besiktas degil fenerde olsa yine aynı skor çıkardı . besiktas kesinlikle iyi durumda değil bununla avunmayın . Ligin ortalarında besiktas 5,6. sıralarda bulunacaktır muhtemelen. Yine Fenerbahçe ile Galatasarayın kapışmasını izleriz bu sene. Olaya trabzonspor da uzaktan dahil olabilir gibi duruyor hem TFF başkanının hemde yaptığı birkaç transfer ile.
Ligde 5 yesen sanki kupa finali dersin, 5ledi mi 5 ledi... Bu arada ligde de beşlerler bu gidişle... GS durum daha da vahim...

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
1,739
113
Arif erdemler hakan şükürler zalatlar ankaragucleri 8-0 lar hey yavrum hey keşke yanımda olsaydın şuan

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Bize 8.0 size uefa kupası
10 yıldır ne basarın var avrupada
Milattan önce aldıgın kupayla övüncene büyüksen yeni bişeyler
O kupayı eskiden alıp adı tarihe gömülü çok kulüp var sizin kadar konusmuyo

Kendi eski futbolcularınız bile konusursam su kupa gider bu kupa gider diyo daha ne anlatıyonuz
Sırf kudurukluğundan Bjk yazan konuya giriyon
Ben gs konusu olsa girmem takımı tutanlar tartıssın konuşsun diye
Makina 1 2 3 4 rafasilva 5 hekimoğlu

Taraftarlarınız 3.0 da stat terketti ağlıyo röportajlarda fazla miyavlama hadi sahiplendirelim seni gs konusuna
Dost neden Galatasaray'ın son yıllardaki başarısızlığı ile besiktasın yıllarca devam eden basarısızlıgının ustunu ortmeye calısıyorsun . Ben objektif bir şekilde yaklaştım iki tarafa da. Nedir bu düşmanlık ? Sadece geçmişte yaşanan hadiseleri yazıya dökmek istedim neden bu kadar tepki veriyorsun . Hakaret veya farklı bir terbiyesizlik yaptığımı düşünmemekteyim .

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
1,739
113
Besıktasın 8,0 yenıldıgı macı Soyluyorsunda Bilader Bjk Cl den namaglum Gruptan cıktıgını nıye Dıle getırmıyorsun tutturmussunuz aw bı uefa kupasını sen onu aldıgınızda Kac yasındaydın bı ona bak baktınız takımınız kotu gidiyor hemen yok bjk 8 yemıs yok Fb sıke yapmıs

Amq yerinde Senin Takımının ıcınde 10 kişiden 8 Fetocu ovundugun terim bile girdigi toplara Bak bırakAllah askına kavga cıkarmak ıcın yorum yapıyorsun
Bu yanımda olacaktı reis sadece onu diyorum

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Ya gördük işte bu sene ligin basında ibne federasyon geçen sene ligin basında oynatmadı oynasaydı fenerin alacağını biliyorlardı gsnin transferleri icardi falan yetişmedi diye ocak ayına almıslardı allahsızlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...