Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BJK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
1,739
113
Irkçılık yapmak istemiyorum da hem burası olsun hem Twitter olsun bu yazıyı hangi kafayla yazmış dediğimiz adamlarin 10 kişiden 9 u ya Galatasarayli ya Trabzonlu
Aziz başkan ne demişti gs ilk önce Besiktasdan çaldığı 3 şampiyonluğu versin sonradan sayalim sampiyonluklari diye nefret ederim bunların lekeli camiasından

hnkr1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
160
43
Dost neden Galatasaray'ın son yıllardaki başarısızlığı ile besiktasın yıllarca devam eden basarısızlıgının ustunu ortmeye calısıyorsun . Ben objektif bir şekilde yaklaştım iki tarafa da. Nedir bu düşmanlık ? Sadece geçmişte yaşanan hadiseleri yazıya dökmek istedim neden bu kadar tepki veriyorsun . Hakaret veya farklı bir terbiyesizlik yaptığımı düşünmemekteyim .
Gs nin geçmişteki başaralılarının perde arkasını anlatırsak kupalar gider diyen futbolcularnızda vardı gecmişe de değindim
Ama siz genelde onu görmüyonuz duymuyonuz ve onaylamıyonuz
Orda oynayan içinde olandan çok biliyonuz çünkü

Bu arada ses geldi hâlâ gol yiyonuz galiba bi bak

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Besıktasın 8,0 yenıldıgı macı Soyluyorsunda Bilader Bjk Cl den namaglum Gruptan cıktıgını nıye Dıle getırmıyorsun tutturmussunuz aw bı uefa kupasını sen onu aldıgınızda Kac yasındaydın bı ona bak baktınız takımınız kotu gidiyor hemen yok bjk 8 yemıs yok Fb sıke yapmıs

Amq yerinde Senin Takımının ıcınde 10 kişiden 8 Fetocu ovundugun terim bile girdigi toplara Bak bırakAllah askına kavga cıkarmak ıcın yorum yapıyorsun
seni kaale almak bile istemezdim ancak yazmak istedim yine de çünkü yanlış biliyorsun veya uyduruyorsun . Besiktas gruptan namağlup çıktığında herhangi bir kupa kazandı mı? Başarısı tam olarak nedir o sene? Bunların cevaplarını öğrenebilir miyim senden .

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Neyin kafasını yaşıyorsun anlamadım

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
1,739
113
yahu yok takıldıgım konu bıraz kotu gıttılermı aw hemen bıryerlerden cıkıyorlar yahu arkadassım bjk gecen sezon yoktu pıyasada Gs o kadroyla sampıyon oldu kotu dedigin bjk Senden cok kupa aldı bı sarıyorlar yok 8,0 yok gruptan cıkamadı yok bılmem ne yok bılmem anansının Amı
Reisim bunlar camiasız taraftarlar iyi gün taraftarı 2000 dönemi Amerika da yaşayan ataları ile fonlandilar orada camia taraftar oluşturup yürüdüler bu ülkenin beka sorunudur gs

• Beğen
Tepkiler: BJK

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
seni kaale almak bile istemezdim ancak yazmak istedim yine de çünkü yanlış biliyorsun veya uyduruyorsun . Besiktas gruptan namağlup çıktığında herhangi bir kupa kazandı mı? Başarısı tam olarak nedir o sene? Bunların cevaplarını öğrenebilir miyim senden .
Sen kimsinde beni kaale almıcaksın tarak dıktır gıt otede oyna

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Sene 1903 bazıları ortalıkta yoktu
besiktas 1903'te açmadı futbol şubesini . 1911 yılında açtı . en geç futbol şubesini açan takım 3 büyükler arasında. Bilmiyorsun neden konuşuyorsun dost . Google diye bir şey var elinin altında gözünüzü seveyim cahil kalmayın .

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,652
1,739
113
besiktas 1903'te açmadı futbol şubesini . 1911 yılında açtı . en geç futbol şubesini açan takım 3 büyükler arasında. Bilmiyorsun neden konuşuyorsun dost . Google diye bir şey var elinin altında gözünüzü seveyim cahil kalmayın .
La oğlum sen racon bilen adam bile değilsin veledin tekisin Beşiktaş seni kucağa obkadar almış ki Beşiktaş konusuna sa demeden hakaretle giriyorsun sonra kucağa oturunca viyakliyorsun hayırdır derdin ne gece gece

• Beğen
Tepkiler: BJK

hnkr1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
160
43
Beşiktaş konusunda ne işin var makina
(S) git tuttuğun takıma
Fazla burda dolanırsan
Tutulursun 5.0 voltajlı akıma

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,937
4,433
113
Gs nin geçmişteki başaralılarının perde arkasını anlatırsak kupalar gider diyen futbolcularnızda vardı gecmişe de değindim
Ama siz genelde onu görmüyonuz duymuyonuz ve onaylamıyonuz
Orda oynayan içinde olandan çok biliyonuz çünkü

Bu arada ses geldi hâlâ gol yiyonuz galiba bi bak
Peki bunu söyleyen futbolcuların gerçeği yansıttığını nerden biliyorsun? Kanıtın var mıdır? Ben sana gerçeklerle yaklaşırken neden kulaktan dolma bilgiler ile karşıma geliyorsun dostum .

AllanSaintMaximin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
19,288
9,849
113
Yok artık bu nasıl yorumdur bjk CL yi alamadığı için başarısız diyor adam hey Allahm yarabbim gorende sanır gs 2 yılda bir CL alıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...