Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet BJK...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Novasky

Sana Olan BanaDa Olur Arada
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
41,592
44,953
113
Tebrik ederim besiktası bunu başardığı için. Beni bu konuda şah mat ettin . Güzel bir seneydi besiktas icin ama sonu kesinlikle kötü bitti .
Dostum Bak Arkadas yukarıda sana guzelcene Turk futbolunu anlatmıs Ve senin Bu kafadanda cıkmanı soylemıs tatlı bır dılle Bırak sen besıktası Besıktas Bır yolunu bulur buzamana kadar Nasıl kupa aldıysa gene alır o konuda ıcın Rahat olsun

Oyle Konuya Gelıpde Bırseyler Yazdıktan sonra bırılerı sana Bırsey dedıkten sonra YokSeni kaale Almam Falan Da Deme Bırsey yazıyorsan karsı tarafta bırsey yazdımı mısketı alınan cocuk gıbı Zırlama

Benımlede muhattap Olma

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Ben bunu böyle bilmezdim tanımış oldum şahsi

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,106
3,935
113
Konuda birisi son olarak sütlaç tarifi versin konu kapansın yatalım

darbekentli

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
957
266
63
Avrupa'da bu bayrak yetmiyo mu size 🇹🇷🇹🇷🇹🇷 neyin kavgasi bu

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,928
4,427
113
Evet dostlarım şuan yazmayıp okuyan herkes için yazıyorum bu yazıyı. besiktasın neden basarısız oldugunu taraftarının bu denli kalitesiz, gerçekler yansıtıldığında küfürbaz, işlerine gelmediğinde hakarete yönelen bir grup olduğundan kaynaklandığını bir taraftan da anlamış olduk tüm forum olarak, bu söylediklerimin kanıtı 3 sayfanın tamamıdır hiçbirini rapor edip sildirmeyeceğim . Dileyen tekrar tekrar okuyup bana edilen hakaretlerin tamamının bu camiadan cıktıgını, ustune ustelik ne alaka ise direkt olarak Galatasaray düşmanlığı yapmalarından kafasındaki soruları bitirebilir . Gecemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız , ancak besiktasın en büyük tarih başarısını da tekrardan aşağı yazmaktan çekinmeyeceğim .

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .

Hayırlı geceler diliyorum herkese.

Pikaçuu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
75,201
27,082
113
Neyse dostlar champ Gs olur ıyı geceler 😁

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Evet dostlarım şuan yazmayıp okuyan herkes için yazıyorum bu yazıyı. besiktasın neden basarısız oldugunu taraftarının bu denli kalitesiz, gerçekler yansıtıldığında küfürbaz, işlerine gelmediğinde hakarete yönelen bir grup olduğundan kaynaklandığını bir taraftan da anlamış olduk tüm forum olarak bu söylediğimin kanıtı 3 sayfanın tamamıdır hiçbirini rapor edip sildirmeyeceğim . Dileyen tekrar tekrar okuyup bana edilen hakaretlerin tamamının bu camiadan cıktıgını, ustune ustelik ne alaka ise direkt olarak Galatasaray düşmanlığı yapmalarından kafasındaki soruları bitirebilir . Gecemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız , ancak besiktasın en büyük tarh başarısını da tekrardan aşağı yazmaktan çekinmeyeceğim .

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .

Senin ta amk daha ne diyelim gece gece

ferdikadıoğlu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,106
3,935
113
Evet dostlarım şuan yazmayıp okuyan herkes için yazıyorum bu yazıyı. besiktasın neden basarısız oldugunu taraftarının bu denli kalitesiz, gerçekler yansıtıldığında küfürbaz, işlerine gelmediğinde hakarete yönelen bir grup olduğundan kaynaklandığını bir taraftan da anlamış olduk tüm forum olarak bu söylediğimin kanıtı 3 sayfanın tamamıdır hiçbirini rapor edip sildirmeyeceğim . Dileyen tekrar tekrar okuyup bana edilen hakaretlerin tamamının bu camiadan cıktıgını, ustune ustelik ne alaka ise direkt olarak Galatasaray düşmanlığı yapmalarından kafasındaki soruları bitirebilir . Gecemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız , ancak besiktasın en büyük tarih başarısını da tekrardan aşağı yazmaktan çekinmeyeceğim .

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .

Sen çok karaktersiz bir adamsın mesajlarını bildirdiğine şerefim üzerine yemin edebilirim son mesajın da bunu kanıtlıyor senin ben....

Kaneko

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,091
427
83
Evet dostlarım şuan yazmayıp okuyan herkes için yazıyorum bu yazıyı. besiktasın neden basarısız oldugunu taraftarının bu denli kalitesiz, gerçekler yansıtıldığında küfürbaz, işlerine gelmediğinde hakarete yönelen bir grup olduğundan kaynaklandığını bir taraftan da anlamış olduk tüm forum olarak, bu söylediklerimin kanıtı 3 sayfanın tamamıdır hiçbirini rapor edip sildirmeyeceğim . Dileyen tekrar tekrar okuyup bana edilen hakaretlerin tamamının bu camiadan cıktıgını, ustune ustelik ne alaka ise direkt olarak Galatasaray düşmanlığı yapmalarından kafasındaki soruları bitirebilir . Gecemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız , ancak besiktasın en büyük tarih başarısını da tekrardan aşağı yazmaktan çekinmeyeceğim .

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .

Kesin brendfort ya

hnkr1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
194
160
43
Evet dostlarım şuan yazmayıp okuyan herkes için yazıyorum bu yazıyı. besiktasın neden basarısız oldugunu taraftarının bu denli kalitesiz, gerçekler yansıtıldığında küfürbaz, işlerine gelmediğinde hakarete yönelen bir grup olduğundan kaynaklandığını bir taraftan da anlamış olduk tüm forum olarak bu söylediğimin kanıtı 3 sayfanın tamamıdır hiçbirini rapor edip sildirmeyeceğim . Dileyen tekrar tekrar okuyup bana edilen hakaretlerin tamamının bu camiadan cıktıgını, ustune ustelik ne alaka ise direkt olarak Galatasaray düşmanlığı yapmalarından kafasındaki soruları bitirebilir . Gecemizin sonuna gelmiş bulunmaktayız , ancak besiktasın en büyük tarih başarısını da tekrardan aşağı yazmaktan çekinmeyeceğim .

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .

Biz liverpoldan 8 yedik siz gecen hafta bizden 5
O nasıl tarihi fark olarak hafızlardaysa sizinkide süper kupa tarihi farkı olarak kalcak
1 immobile
2 svensson
3 immobile
4 rafa silva
5 hekimoğlu

fkartal1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,649
1,739
113

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .

Bu karaktersiz banlanmayacaksa biz Beşiktaşlılar gsnin tüm değerlerine sovecegiz

1 crouch
2 benayoun
3 benayoun
4 benayoun
5 gerrard
6 babel
7 babel
8 crouch .

Katıksız bir huur evladisin seni buradan banlamayanlarda ki adalet de bugün gözlerimi yaşartti Beşiktaş senin ve senin türevin camialarin anasını kucaga almaya devam edecektir pensilvanya dölü

BJK

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,201
4,740
113
Biz liverpoldan 8 yedik siz gecen hafta bizden 5
O nasıl tarihi fark olarak hafızlardaysa sizinkide süper kupa tarihi farkı olarak kalcak
1 immobile
2 svensson
3 immobile
4 rafa silva
5 hekimoğlu
Bu kırık anlamaz dahada yazmicam hava izni almiyalim

Mrc35

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,803
1,930
113
gs 0 - sparta prag 12
hadi eyvallah hayırlı geceler,
THE CHAMPİON OF OUR HEART BEŞİKTAŞ
@Novasky

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...