- 4,930
- 4,428
- 113
Antalyaspor olarak değişirsen memnun kalabilirim dostLa siz hala bir galatasarayliyla futbol konusulmayacagini ogrenemediniz mi yasli basli adamlar. Kiniyorum sizi
Antalyaspor olarak değişirsen memnun kalabilirim dostLa siz hala bir galatasarayliyla futbol konusulmayacagini ogrenemediniz mi yasli basli adamlar. Kiniyorum sizi
Adam gitcem diyo gitmiyodaLa siz hala bir galatasarayliyla futbol konusulmayacagini ogrenemediniz mi yasli basli adamlar. Kiniyorum sizi
Data Falanla ugrasmam Ben Merak etme Bırını bulucam dedım mı bulurum Ama sen Tarraa yemıssın dostumNovasky tanımam etmem çok ciddi bir şey soracağım sana. Forumda görüyorum devamlı seni, söylenenlere göre ben işsizim besiktas dusmanıyım bos yazılar yazıyorum . Sen neden devamlı forumdasın ve bana seni umursayıp cevap vermedigim halde 2. kez etiketleyip rahatsız etmeye çalışıyorsun ? Sen kendini mahalle abisi mi zannediyorsun internet burası. Benim fotoğrafımı bulsan ne olur kimliğimi bulsan ne olur. Sende biliyorsun bunu ama çevrene "havalı" gözükmek için ad soyad ile mernis datada sorgu çekeceksin . Bir şey de bulamayacaksın benim değil çünkü. Hüsrana uğrayıp geri döneceksin . Yazık değil mi sana
Adam gtünden o kadar korkuyo ki kullandığı hesaplarda başkasına aitmiş baksanaData Falanla ugrasmam Ben Merak etme Bırını bulucam dedım mı bulurum Ama sen Tarraa yemıssın dostum
Gelelım dıgerlerıne Bırsey yazıp sonra o adamlar sana cevap verdımı o adamların herhangı bırıne Senı umursamıyorum dıyemezsın bırsey yazdıysan cevabını alırsın buakdar net
Beni forumda Gormen Normal Dostum sohbet ettıgım guzel adamlar Var goy goy yapıyorum İşsizde Degilim Dostum işim gucum Var sukur Senin işsiz olmanı yazdıgın kelımelerden anlıyacak kadar Zekıyız
Sen kendıne ıyılık yap bu ıslerden uzak dur yaramıyor demekkı snaa guzel bır ıs bul calıs dostum
Küfür etmeden uzun yazı yazan adam karizması kimsede yoktur . Efendi birine benziyorsun ancak seninle anlaşamayacağız anlaşılan . besiktasımızın tarihte herhangi bir dönemde "önem arz eden" başarısı olmadığını kabullendiginde belki beraber kupon yaparız.Data Falanla ugrasmam Ben Merak etme Bırını bulucam dedım mı bulurum Ama sen Tarakra yemıssın dostum
Gelelım dıgerlerıne Bırsey yazıp sonra o adamlar sana cevap verdımı o adamların herhangı bırıne Senı umursamıyorum dıyemezsın bırsey yazdıysan cevabını alırsın buakdar net
Beni forumda Gormen Normal Dostum sohbet ettıgım guzel adamlar Var goy goy yapıyorum İşsizde Degilim Dostum işim gucum Var sukur Senin işsiz olmanı yazdıgın kelımelerden anlıyacak kadar Zekıyız
Sen kendıne ıyılık yap bu ıslerden uzak dur yaramıyor demekkı snaa guzel bır ıs bul calıs dostum
Bjk konularında kendımı kaybettıgım dogrudur Buna manı olamıyorum Biliyormusun Tedavi Olmayı Bile Dusundum lakın Besıktas Sevgisi Azalır Diye ondanda VazgectımKüfür etmeden uzun yazı yazan adam karizması kimsede yoktur . Efendi birine benziyorsun ancak seninle anlaşamayacağız anlaşılan . besiktasımızın tarihte herhangi bir dönemde "önem arz eden" başarısı olmadığını kabullendiginde belki beraber kupon yaparız.
Ayrı bir konuya değinmek istiyorum biri birkaç sayfa önce site adamı mısın yoksa brentford musun demişti. Ben melbetin marka elçisiyim dostum . besiktasın tarihsel başarısızlığını dile getirerek Galatasaray ve Fenerbahçe'li dostları sitemize çekiyorum. Tüm dostları bekleriz sitemize.
Ev adresini verseneKüfür etmeden uzun yazı yazan adam karizması kimsede yoktur . Efendi birine benziyorsun ancak seninle anlaşamayacağız anlaşılan . besiktasımızın tarihte herhangi bir dönemde "önem arz eden" başarısı olmadığını kabullendiginde belki beraber kupon yaparız.
Ayrı bir konuya değinmek istiyorum biri birkaç sayfa önce site adamı mısın yoksa brentford musun demişti. Ben melbetin marka elçisiyim dostum . besiktasın tarihsel başarısızlığını dile getirerek Galatasaray ve Fenerbahçe'li dostları sitemize çekiyorum. Tüm dostları bekleriz sitemize.
Antalya Elmalı Sevil Sk 1023 no 4 . Google haritalarda çıkmayabilir yeni binam . Henüz 3 senelik dost .Ev adresini versene
Amk delisiAntalya Elmalı Sevil Sk 1023 no 4 . Google haritalarda çıkmayabilir yeni binam . Henüz 3 senelik dost .
10 bilemedin 15 dakikaya ordayımAntalya Elmalı Sevil Sk 1023 no 4 . Google haritalarda çıkmayabilir yeni binam . Henüz 3 senelik dost .
Yazim yazim diyorum siliyorum BEŞİKTAŞI son çekiştircek kişiler bunlar ne şeref ne aidiyet ne onur ne gurur var bu omurgasızlarda arkalarında TFF elleri kirli gözler timsah işleri güçleri hırsızlık şaibe ağır taştır Beşiktaş altlarında kalırlarLa siz hala bir galatasarayliyla futbol konusulmayacagini ogrenemediniz mi yasli basli adamlar. Kiniyorum sizi
Dost video at arada lazım oluyor10 bilemedin 15 dakikaya ordayım
Evde çiğköfte dışında yiyecek yok . Little Caesars'tan sarımsak soslu orta boy getirir misin gelirken 2 tane. En son yediğimde 130₺ idi. Gelince vereceğim parasını .10 bilemedin 15 dakikaya ordayım
Pizzanın parasınıdamı çaldın amk gslisiEvde çiğköfte dışında yiyecek yok . Little Caesars'tan sarımsak soslu orta boy getirir misin gelirken 2 tane. En son yediğimde 130₺ idi. Gelince vereceğim parasını .
Hayir 5 yemissin otur edebinle tebrik et. 1tanesine denk gelmedim. Iyi insanlardir mutlaka eyvallah ama spor isin icine girince yeminle gslilerle konusurken karsimda 10yasinda cocuk var saniyorum.Yazim yazim diyorum siliyorum BEŞİKTAŞI son çekiştircek kişiler bunlar ne şeref ne aidiyet ne onur ne gurur var bu omurgasızlarda arkalarında TFF elleri kirli gözler timsah işleri güçleri hırsızlık şaibe ağır taştır Beşiktaş altlarında kalırlar
Tebrikler dost bize ne zaman 5 atacaksınız 😁😁Hayir 5 yemissin otur edebinle tebrik et. 1tanesine denk gelmedim. Iyi insanlardir mutlaka eyvallah ama spor isin icine girince yeminle gslilerle konusurken karsimda 10yasinda cocuk var saniyorum.
Yav yok yok kral yok omurgasız diye boşunamı diyorum büzüklerine zorlaya zorlaya soktuk kaldıramıyorlarHayir 5 yemissin otur edebinle tebrik et. 1tanesine denk gelmedim. Iyi insanlardir mutlaka eyvallah ama spor isin icine girince yeminle gslilerle konusurken karsimda 10yasinda cocuk var saniyorum.
Kuşdaş sırasımı biz kardeşlerimize 5 atmayızTebrikler dost bize ne zaman 5 atacaksınız 😁😁
Ohhh iyi bari 😁😁Kuşdaş sırasımı biz kardeşlerimize 5 atmayız
Redmond bekliyoz. Pancu falan da olabilir 😅Tebrikler dost bize ne zaman 5 atacaksınız 😁😁