- 5,696
- 1,988
- 113
@BLACKROSE o piti piti yapıp benim zamanım gelmesimi.sencede
Sağlık olsun dostOlmadı dost @BLACKROSE atışları atamadılar hep kaçtı
Bol şansSağlık olsun dost
Burdayim dost baslangicta adimi yazmistinYok demeki kim var hemen seriden o piti piti yapalım
Bekliyoruz dostYok demeki kim var hemen seriden o piti piti yapalım
Sıra bize de gelir mi dost 😔 vallahi sigara parasina muhtac kaldkSağlık olsun dost
Hayatimda hic kullanmadim bro ergenken arkadaslarimda vardiGel Serdar abi mevzu var
Kelebek yaninda mi
Reis hic yapmanlardan birini yapalim adaletli olsun sanslarini denesin, 1 kisi dahaBurdayim dost baslangicta adimi yazmistin
Sen nasil uygun gorursen yapmadım reis tercih senindirReis hic yapmanlardan birini yapalim adaletli olsun sanslarini denesin, 1 kisi daha
Sıra bize de gelir mi dost 😔 vallahi sigara parasina muhtac kaldk
3nuz arasindan o piti piti yapıyorum dostlar kim çıkarsa o yapsın okeyBekliyoruz dost
Tamam dost ben de o sira yemek yiyimReis hic yapmanlardan birini yapalim adaletli olsun sanslarini denesin, 1 kisi daha
Afiyet olsunTamam dost ben de o sira yemek yiyim
Tamam dost şans3nuz arasindan o piti piti yapıyorum dostlar kim çıkarsa o yapsın okey
Burdamiydin, 1 saniye daha gec kalsan 3 dostan biri yapcakti,buradayım dostum, herkes relax 1k 2 adımda görüyorum siz rahat ben rahat
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤣3nuz arasindan o piti piti yapıyorum dostlar kim çıkarsa o yapsın okey