- 8,876
- 9,606
- 113
Bjk ,olievero ,yapabilirsin, bu adımdan sonra 3nuzden biri
arkadaşlar arkalarına yastlansın onlarada güzellik yapacağız inşallahBurdamiydin, 1 saniye daha gec kalsan 3 dostan biri yapcakti,
Yazdığın gibi gelsin reisarkadaşlar arkalarına yastlansın onlarada güzellik yapacağız inşallah
Attim dost baslayabilirsinarkadaşlar arkalarına yastlansın onlarada güzellik yapacağız inşallah
Yarın mesai var dost ben kaçıyorum umarım başarılı bir gece olur herkese iyi gecelerBjk ,olievero ,yapabilirsin, bu adımdan sonra 3nuzden biri
Kolay gelsin reis allah emanetYarın mesai var dost ben kaçıyorum umarım başarılı bir gece olur herkese iyi geceler
Iyi geceler dostYarın mesai var dost ben kaçıyorum umarım başarılı bir gece olur herkese iyi geceler
Tabaklar hazir mi@BLACKROSE bana dunden sozun vardi aga beni unutma hikayeler hazir
Yaşanılacak günler, unutulacak dunler var öyle dünler, bak inan ,yalanmış ziyanmış hayat diyip gitme 😃 ahdjsh@BLACKROSE bana dunden sozun vardi aga beni unutma hikayeler hazir
İyi geceler reisYarın mesai var dost ben kaçıyorum umarım başarılı bir gece olur herkese iyi geceler
Kalbim paramparcaYaşanılacak günler, unutulacak dunler var öyle dünler, bak inan ,yalanmış ziyanmış hayat diyip gitme 😃 ahdjsh
Bol sans
Bol şanslar
Hangi lig bu maçı bulamadim dostsitelerde istatikler biraz geç geliyor, 5 dk var 21 sayı çıktı bir tık şans lazım