- 8,876
- 9,606
- 113
suat aracı olsana bi sana mefete atim sen arkadaşın ibana atsanaUyudu o
3 gune gelmez
suat aracı olsana bi sana mefete atim sen arkadaşın ibana atsanaUyudu o
3 gune gelmez
Fix varsa yrdımcı olurum .44.5 tende aldim 😃
suat aracı olsana bi sana mefete atim sen arkadaşın ibana atsana
Ok atsuat aracı olsana bi sana mefete atim sen arkadaşın ibana atsana
Fix varsa yardım ederim reis mft no guncellemem lazımsuat aracı olsana bi sana mefete atim sen arkadaşın ibana atsana
7 inciyim2 adim kaldı, tum kasa ulaşırsak 5 kişi rol yapsın ayni anda amk 😃 ortalık 52 olsun
videolara daldım ak 😂Uyudu o
3 gune gelmez
2 adim gitmezse yetismez 1 roll daha lazim olur@Jhornet başlıyor simdi, o rolu bitiresiye bizim para yatar 2 adimimiza devam ederiz duruma gore
Ulan kazandıran yokki 😃 dunden beridir 10/02 adim gitmezse yetismez 1 roll daha lazim olur
havalar bi edalar tafralar var birilerinde dost2 adim gitmezse yetismez 1 roll daha lazim olur
Çok yavas rol uykularım kacıo@Jhornet başlıyor simdi, o rolu bitiresiye bizim para yatar 2 adimimiza devam ederiz duruma gore
Ne diyon gottoshavalar bi adalar tafralar var birilerinde dost
buraya bida atma eko son uyarı.Çok yavas rol uykularım kacıo
Zalımlar Collection on Instagram: "İş çıkış saati 1 durak ötedeki markete gitmek için tıklım tıkış otobüse zorla binen ve yer verilmeyince tüm nesile söven dayıların evdeki hali tşk🌹"
31K likes, 3,543 comments - zalimlarcollection1 on January 4, 2024: "İş çıkış saati 1 durak ötedeki markete gitmek için tıklım tıkış otobüse zorla binen ve yer verilmeyince tüm nesile söven ...".www.instagram.com
Simdi ben en son 1k lik roll beklerken 250 lik geldi öyle olunca tatmin olamadk yoksa biliyosunUlan kazandıran yokki 😃 dunden beridir 10/0
Olm az çalış is yap ailene yararın olsun , nasi evlatsin aq hep uyku 😃Çok yavas rol uykularım kacıo
Zalımlar Collection on Instagram: "İş çıkış saati 1 durak ötedeki markete gitmek için tıklım tıkış otobüse zorla binen ve yer verilmeyince tüm nesile söven dayıların evdeki hali tşk🌹"
31K likes, 3,543 comments - zalimlarcollection1 on January 4, 2024: "İş çıkış saati 1 durak ötedeki markete gitmek için tıklım tıkış otobüse zorla binen ve yer verilmeyince tüm nesile söven ...".www.instagram.com
Bu izlanda ligi boylemi hep skorlarSimdi ben en son 1k lik roll beklerken 250 lik geldi öyle olunca tatmin olamadk yoksa biliyosun
Uykulu yaşam tarzı 😴😴Olm az çalış is yap ailene yararın olsun , nasi evlatsin aq hep uyku 😃
what eda ?Ne diyon gottos