- 31,888
- 13,783
- 113
Pardon apiim benm senin ayakkabına işerimburaya bida atma eko son uyarı.
Pardon apiim benm senin ayakkabına işerimburaya bida atma eko son uyarı.
Bu senmisin lan 😄Çok yavas rol uykularım kacıo
Zalımlar Collection on Instagram: "İş çıkış saati 1 durak ötedeki markete gitmek için tıklım tıkış otobüse zorla binen ve yer verilmeyince tüm nesile söven dayıların evdeki hali tşk🌹"
31K likes, 3,543 comments - zalimlarcollection1 on January 4, 2024: "İş çıkış saati 1 durak ötedeki markete gitmek için tıklım tıkış otobüse zorla binen ve yer verilmeyince tüm nesile söven ...".www.instagram.com
aha raporladım şimdi sen düşün eko az kafa dinlerizPardon apiim benm senin ayakkabına işerim
Gençken cektiqim video evetBu senmisin lan 😄
Bomba lig 60 da cikabilir 30 da ama belli takimlar özellikle cok yüksek baremi olanlar 200 bile atiyor mactaBu izlanda ligi boylemi hep skorlar
Tm apiiim eline saqlık 😁aha raporladım şimdi sen düşün eko az kafa dinleriz
Dude what's your problem, get your fat ass up😃what eda ?
yhaw he öyle olsaydı ekrem zengin olurduBomba lig 60 da cikabilir 30 da ama belli takimlar özellikle cok yüksek baremi olanlar 200 bile atiyor macta
Benm qözlerim kapandıqında en büyük zeenqin benm aqyhaw he öyle olsaydı ekrem zengin olurdu
o sondaki kelime yasak eko bunuda raporladım kesin 2 gün banko ban 😴Benm qözlerim kapandıqından en büyük zeenqin benm aq
küfür yasakmı az önce bana g*t dediniz size yasak yokmuKonuda küfür hakaret para olayi dışında herşey serbest, takılın işte
Yaz gelsinTutar geldi basliyorum
Oh yeassss come babyo sondaki kelime yasak eko bunuda raporladım kesin 2 gün banko ban 😴