Buyuk oyunu görduKanka haberimiz yokmuş aq adamlar 20 yil öncesinde neleri bize yedirmisler
Hele cikar paraları, hadisenin konserinden guzel para kaldırmışsın çekimdenKazanmak istiyorsanız rollingin tek adresi: ben
ben onu 2ci izlediğimde diyordum harbiKanka haberimiz yokmuş aq adamlar 20 yil öncesinde neleri bize yedirmisler
Hadise'yi bir kere çektim, o da 6-7 ay önce etkinlik kapsamında gelmişti sdgsdgsdgHele cikar paraları, hadisenin konserinden guzel para kaldırmışsın çekimden
Önce bende sıraAgalar kabulse herkes ilk rolü @Başkan yapsın ?
Frikikleri mi cekiyor dostHele cikar paraları, hadisenin konserinden guzel para kaldırmışsın çekimden
Neresini cektin kanka doğru soyle 😃Hadise'yi bir kere çektim, o da 6-7 ay önce etkinlik kapsamında gelmişti sdgsdgsdg
O kadının yanında 10 saniye bulunsan inanamazsın, kadında öyle bir aura ve fizik var ki sanki melek. İnanılmaz cool duruyor. Gözlerinin içine bakamadım utancımdan öyle diyimNeresini cektin kanka doğru soyle 😃
Akıt gelsinIlk rolu kiymetlimisss @SULLY yapacak herkese aleme ders verecek
Full estetik ama farketmez aynenO kadının yanında 10 saniye bulunsan inanamazsın, kadında öyle bir aura ve fizik var ki sanki melek. İnanılmaz cool duruyor. Gözlerinin içine bakamadım utancımdan öyle diyim
1k lik miAkıt gelsin
Shakiraya benzetiyorum , yeme yanında yat beeO kadının yanında 10 saniye bulunsan inanamazsın, kadında öyle bir aura ve fizik var ki sanki melek. İnanılmaz cool duruyor. Gözlerinin içine bakamadım utancımdan öyle diyim
Onda o büllük yok1k lik mi
Kanka cidden hiç insan gibi durmuyor ya. Bakışları falan aşırı etkileyici. Wolkswagen arena'da görmüştüm ilk kez canlı olarak. 🥶Full estetik ama farketmez aynen
Severiz dostKanka cidden hiç insan gibi durmuyor ya. Bakışları falan aşırı etkileyici. Wolkswagen arena'da görmüştüm ilk kez canlı olarak. 🥶
ölüm ölüm dediğin nedir ki gülümShakiraya benzetiyorum , yeme yanında yat bee