- 27,684
- 22,932
- 113
2. seti alir demistim benden hemen sonraki oyunda break vermişti maçı alir dedim benden hemen sonraverdi yine
dayı turkce konus2. seti alir demistim benden hemen sonraki oyunda break vermişti maçı alir dedim benden hemen sonraverdi yine
Fransızca var yer misindayı turkce konus
almanca olurFransızca var yer misin
Sen rolling yaptin mi 😬Fransızca var yer misin
bana roll pls goller kacıooooo2ci bi emre kadar roll yok
Saglik olsun2. seti alir demistim benden hemen sonraki oyunda break vermişti maçı alir dedim benden hemen sonraverdi yine
İsi çıkmıştır muhabbetsiz duramazBu kez gercekten kapandi konu galiba
Canli destege mi sıkıcaz kral 😂Isım var aksam burda olun bitane sikko sitede sorun cikabilir elinizde keleşle bekleyin
Yok direk adreslerine gidiyoruz akşam sıkıntı çıkarsa hazır ol kankaCanli destege mi sıkıcaz kral 😂
Dünkü siteyse keleşi senin için elime alirimIsım var aksam burda olun bitane sikko sitede sorun cikabilir elinizde keleşle bekleyin
Sürmene bicagi varIsım var aksam burda olun bitane sikko sitede sorun cikabilir elinizde keleşle bekleyin
Hadi bakim site bilindikse çözülür her türlüAksam haber vericem, çekersek rolleriz sizi, odemezlerse sitenin amkoyariz 😃
Gazamiz mübarek ola ...Aksam haber vericem, çekersek rolleriz sizi, odemezlerse sitenin amkoyariz 😃