- 5,695
- 1,988
- 113
Bizim hiç yok dost @butragueno baktım ben dost bozkurt yaptırmıştı bı rol blackde daha siftahimiz yokVay be 1 tane rollümüz var surda o da ilk sayfada @SULLY Dost u bu duruma getirenler kime ne yapmaz
Bizim hiç yok dost @butragueno baktım ben dost bozkurt yaptırmıştı bı rol blackde daha siftahimiz yokVay be 1 tane rollümüz var surda o da ilk sayfada @SULLY Dost u bu duruma getirenler kime ne yapmaz
Dogrudur dost o kdar baktiysan haketmissindir zatenBizim hiç yok dost @butragueno baktım ben dost bozkurt yaptırmıştı bı rol blackde daha siftahimiz yok
Apii ben hakettimmiDogrudur dost o kdar baktiysan haketmissindir zaten
La ne hadi
Uyu sen ekoApii ben hakettimmi
Fix atsamanawLa ne hadi
Tmm apii hakettiysem eyvUyu sen eko
Kime sana mıFix atsamanaw
Lan hadi gidicemnjdjsfkke ben istediğime göre gedsona atKime sana mı
Tmm tmm attımLan hadi gidicemnjdjsfkke ben istediğime göre gedsona at
sdfsdghdfgfghdfhgsdghLan hadi gidicemnjdjsfkke ben istediğime göre gedsona at
Blackrose sansli o konuda burada kimlere kimlere roll verdi kacan olmadi şansaArkadaşlar geçen roll için parayi alıp yiyen şahıs akşama kadar atmazsa ona attığım parayı ismini cismini burda verecem hakkınızı yemiş oldu sonuçta o kişi
Ulan millete iyilikde yaramıyor 3 5 kuruş kazansinlar diye roll parasi atiyoz adam parayi yiyip akşam atarım diyor
Oda biliyor kime verdiğimiBlackrose sansli o konuda burada kimlere kimlere roll verdi kacan olmadi şansa
Aktif mi forumdaOda biliyor kime verdiğimi
Bir sully kolay yetişmiyor ...Arkadaşlar geçen roll için parayi alıp yiyen şahıs akşama kadar atmazsa ona attığım parayı ismini cismini burda verecem hakkınızı yemiş oldu sonuçta o kişi
Ulan millete iyilikde yaramıyor 3 5 kuruş kazansinlar diye roll parasi atiyoz adam parayi yiyip akşam atarım diyor
UffffAktif mi forumda
Aktif kankaAktif mi forumda