- 8,876
- 9,606
- 113
Ayarlicaz mac sonu gelsinde hele dahaGelirse canliya forumda reklam olur falan filan biseyler uydur yerlerse atarlar hemen
Ayarlicaz mac sonu gelsinde hele dahaGelirse canliya forumda reklam olur falan filan biseyler uydur yerlerse atarlar hemen
Kral pokerde yedik nolmuş yani sdgfsdfgfdhgdsfArkadaşlar geçen roll için parayi alıp yiyen şahıs akşama kadar atmazsa ona attığım parayı ismini cismini burda verecem hakkınızı yemiş oldu sonuçta o kişi
Ulan millete iyilikde yaramıyor 3 5 kuruş kazansinlar diye roll parasi atiyoz adam parayi yiyip akşam atarım diyor
BLACKROSE 'ye bu alemde yanlış bir kere yapılır kılıçççBlackrose sansli o konuda burada kimlere kimlere roll verdi kacan olmadi şansa
Dün gece rüyamda tersten ezan okundu kral... eyv...BLACKROSE 'ye bu alemde yanlış bir kere yapılır kılıççç
Ödül kazandım sandım . Böyle hüzünlü şeylere etiketleme 😄Bir sully kolay yetişmiyor ...
Ilk mağduru sen değilsin onun burda sana en güzel hikayeyi @Marley15 anlatır en çok o çekti
Zaten foruma girmemeyi göze alir öyle bisey yaparsaBLACKROSE 'ye bu alemde yanlış bir kere yapılır kılıççç
Ben sizin KARA sevdanızımDün gece rüyamda tersten ezan okundu kral... eyv...
Viski içermeyiz sayın karahanlıZaten foruma girmemeyi göze alir öyle bisey yaparsa
Mqho mu laBir sully kolay yetişmiyor ...
Ilk mağduru sen değilsin onun burda sana en güzel hikayeyi @Marley15 anlatır en çok o çekti
Akşam burada olmayabilirim şimdi açıkla dost özeti sarmıyor . Bildiğimiz biri mi. Yoksa Erdal bakkal mıArkadaşlar geçen roll için parayi alıp yiyen şahıs akşama kadar atmazsa ona attığım parayı ismini cismini burda verecem hakkınızı yemiş oldu sonuçta o kişi
Ulan millete iyilikde yaramıyor 3 5 kuruş kazansinlar diye roll parasi atiyoz adam parayi yiyip akşam atarım diyor
Gol.. Her şeyi bilmek zorunda mıyım amk.Rolling yapacak arkadaş varsa acil Twente maçına 1,5 üst alsın 1.65 oranı kimse kimseye vermez 😂
Sergen sevmez gs yi fb ye birakir maci içeriz içerizViski içermeyiz sayın karahanlı
Ne kazandik dost simdiGol.. Her şeyi bilmek zorunda mıyım amk.
Dost ben ortaya maç saldım, oynayan varsa kazanmıştır... 😂Ne kazandik dost simdi
Nasılsın dostBLACKROSE 'ye bu alemde yanlış bir kere yapılır kılıççç
Hadisenin güzel bir fotosu videosuda olur dost maddi olarak dusunmeDost ben ortaya maç saldım, oynayan varsa kazanmıştır... 😂
Matadorbet608XXXmatadorXXX
aktif alın