- 27,684
- 22,932
- 113
Anlatsana erdal bakkal shanelarkini @ÖmerBaba dinlesinAkşam burada olmayabilirim şimdi açıkla dost özeti sarmıyor . Bildiğimiz biri mi. Yoksa Erdal bakkal mı
Anlatsana erdal bakkal shanelarkini @ÖmerBaba dinlesinAkşam burada olmayabilirim şimdi açıkla dost özeti sarmıyor . Bildiğimiz biri mi. Yoksa Erdal bakkal mı
Ömer baba adam eder dedik de o da olmamış . 6ay sonra gelir o para . Bir ay sonra gelir ben almadım veya ben dağıttım o parayı der yalandan . Tarihin en büyük piçi. Bir de dost gibi yaklaşıp milleti iyi öpüyor .Anlatsana erdal bakkal shanelarkini @ÖmerBaba dinlesin
Dost zaten herkes onu tahmin etti banlanmis olabilir gecmis olsun@butragueno @Marley15 @SULLY
@GedsonFernandes bu kişi hacılar da ban mı yemiş anlamadım dmsi kapalı etiket yapınca çıkmıyor banlandımı
Novaskydende almışDost zaten herkes onu tahmin etti banlanmis olabilir gecmis olsun
Aynen o yazmisti zaten eskidende sabikasi baya kabarikNovaskydende almış
İnsan dışarda nasılsa burdada öyledir demekki dolandırmak ruhunda varAynen o yazmisti zaten eskidende sabikasi baya kabarik
Öyle dost maalesefİnsan dışarda nasılsa burdada öyledir demekki dolandırmak ruhunda var
Seni ne kadar kerpti dostİnsan dışarda nasılsa burdada öyledir demekki dolandırmak ruhunda var
Ben roll açsan diye bir butrogone verdim o açtı sağolsun birde buna verdim bu parayı yemiş bana yazıyor yarın açsam olur mu diye ulan ben sana rol aç diye verdim onuSeni ne kadar kerpti dost
Akıbet hiç iyi değil 250 TL için şikayet var essdeAkibeti yazicagim
Gelecek dost kısa bir tatile çıktı yeni hesapla gelince ödeyecek borçlarını maho dostumuz öyledir 7.hesabı gitti 8.hesapla gelecek@butragueno @Marley15 @SULLY
@GedsonFernandes bu kişi hacılar da ban mı yemiş anlamadım dmsi kapalı etiket yapınca çıkmıyor banlandımı
Hadi bakimAkibeti yazicagim
Vlla bunlarda hesap tükenmezGelecek dost kısa bir tatile çıktı yeni hesapla gelince ödeyecek borçlarını maho dostumuz öyledir 7.hesabı gitti 8.hesapla gelecek
O farklı dost diğerleri gibi değil yeni hesapla gelince ödüyo herkese borçlarını ilk defa değil ki 5 senedir böyle oVlla bunlarda hesap tükenmez