- 31,888
- 13,783
- 113
Aynen kanka, neyse bugünde sasmadik 17/0 sagolun varolunYok la arada yapiyorlar ama şikayet cok gordum hic yapmazlarsa musteri kalmaz
Anoskas sus, sana prof derdik kumara ara vermen seni kotu etkilemişİyi yatırım yapan aktif kullanıcıyı kaybetmemek için yaparlar mecbur bu işler böyle 100₺ atıp oynayanlara kazanç sağlayınca ödemez 😄
Bende olmayan bişeyi istedi yardımcı olamadık maalesefBi arkadaşın isi vardı sana yonlendirdim halletinmi, bide o enikten ses varmi wp dm felan
bize gelince hep yeter tmKanka zor bugün yeter
Joe yapar yaz bunu kenaraAynen kanka, neyse bugünde sasmadik 17/0 sagolun varolun
Hmm okJoe yapar yaz bunu kenara
Kanka ortada bi tablo var 17 kişi zortingenNeyse tamam kanka sağolasın valla daha rol mol istemiyorum davosa gelmiyorum eyv😂
Ben izlemem izletirim😁Rollde başarılı olunca oynayan @JoeQuanqa , onu izleyen @Aekrem
boşver neyse kardoJoe yapar yaz bunu kenara
Gündüz yatiyon , gecede yatmiyon aq yarasamisin olmbize gelince hep yeter tm
Tmmboşver neyse kardo
Ne diyo bu @JoeQuanqaBen izlemem izletirim😁
Kanka zaten kimse bilerek yatırmaz ki ya herkes birbirinin iyiliği için uğraşıyor , son 2 kişi şans istedim gene sen bilirsin yapıcak birşey yok ptesi sponsorluğu ben devralırım 1 2 gün şuan yokluk diye maalesef 😂Kanka ortada bi tablo var 17 kişi zortingen
cuma cmts böyleGündüz yatiyon , gecede yatmiyon aq yarasamisin olm
Kumda oynasınNe diyo bu @JoeQuanqa