- 8,876
- 9,606
- 113
Hepsipay yokmu 😃 basariliyim o konuda 20de20 yaparımGençler bu 17/0 ne ag hayırdır kupon öncesi çavuşu mu tokatlıyorsunuz içerde 😂 hadi bı baba yiğit çıksın da roll görelim
Hepsipay yokmu 😃 basariliyim o konuda 20de20 yaparımGençler bu 17/0 ne ag hayırdır kupon öncesi çavuşu mu tokatlıyorsunuz içerde 😂 hadi bı baba yiğit çıksın da roll görelim
Ne diyo bu @JoeQuanqa
Aqlayın en büyük bnm ulaanKumda oynasın
Premier ligini iyi oynuyormuş deme oyleKumda oynasın
Tabi ki sever bilir kaybederPremier ligini iyi oynuyormuş deme oyle
Pzt 1.im o zman dost sözünü aldik puhahhaKanka zaten kimse bilerek yatırmaz ki ya herkes birbirinin iyiliği için uğraşıyor , son 2 kişi şans istedim gene sen bilirsin yapıcak birşey yok ptesi sponsorluğu ben devralırım 1 2 gün şuan yokluk diye maalesef 😂
2inci adıma zor qelip zortinqen olan insanlarlw karıstırma😴😴⚡Premier ligini iyi oynuyormuş deme oyle
Tamam sen ol ben kırmam kanka 😂Pzt 1.im o zman dost sözünü aldik puhahha
Hahahha canımsın 😂Hepsipay yokmu 😃 basariliyim o konuda 20de20 yaparım
Eko tam tiktokcu aq 😃Tabi ki sever bilir kaybeder
Novacigim sende daha 2 de 0 da falaniz patlatalim mi bir roll17 / 0 😆😆😆
nerde boş video var atıyor neyse yaEko tam tiktokcu aq 😃
No tiktokEko tam tiktokcu aq 😃
Senin kdr boş olamadık kusura bakmaanerde boş video var atıyor neyse ya
Ben 3te3 yaptim bana soyleme suata soyle joeye anoskasa2inci adıma zor qelip zortinqen olan insanlarlw karıstırma😴😴⚡
Antepin fenomeni deme öyle lanerde boş video var atıyor neyse ya
Bu sayfanın,açılışını bn yptım 😁Ben 3te3 yaptim bana soyleme suata soyle joeye anoskasa
Antep neresidir loAntepin fenomeni deme öyle la
Arkada yapilir 6 da 6 da yapilir onemli olan er meydaninda yapmak dostBen 3te3 yaptim bana soyleme suata soyle joeye anoskasa