- 56,793
- 31,088
- 113
Dede önce maxwin versin ak bir kere daha vermedi banaOlm beşinci boyutta dede oyle diyodu 😃
Dede önce maxwin versin ak bir kere daha vermedi banaOlm beşinci boyutta dede oyle diyodu 😃
Az dur xano ortalıl karışık
Tamda bu yüzden yazabilirsinAz dur xano ortalıl karışık
Dede fakir adama maxwin mi verir la 100 lirayla 1 liradan farm atiyosun 😂😂😂😂Dede önce maxwin versin ak bir kere daha vermedi bana
O zaman salih efendiye soyle, dede bana maxwin atsin de @mustafadlbsDede önce maxwin versin ak bir kere daha vermedi bana
Zammaninda 20k lik ta 10 defa aldik dost vermeyince vermiyor sen bizi hep fakir mi saniyonDede fakir adama maxwin mi verir la 100 lirayla 1 liradan farm atiyosun 😂😂😂😂
Dede dizi bittikten sonra rakiya vurdu kendiniO zaman salih efendiye soyle, dede bana maxwin atsin de @mustafadlbs
1 ay önce padişah gibi geziyoz 1 ay sonra soytarı gibi ak kumarı yüzündenZammaninda 20k lik ta 10 defa aldik dost vermeyince vermiyor sen bizi hep fakir mi saniyon
Simdide 200 3 adim hayat ne kadar zalim awZammaninda 20k lik ta 10 defa aldik dost vermeyince vermiyor sen bizi hep fakir mi saniyon
Oyle dost ama son 3 4 aydir tik yok bu anlattiklarimiz cok eskide kaldi yeni hikayeler lazim bize1 ay önce padişah gibi geziyoz 1 ay sonra soytarı gibi ak kumarı yüzünden
😃😃😃Dede dizi bittikten sonra rakiya vurdu kendini
Başarinca dededen daha zevkli akSimdide 200 3 adim hayat ne kadar zalim aw
Bakın bi kere açıklama yapıcam banlıydık konudan yazamadım , Bi insanın ipiyle kuyuya inmeyin ben x birisi beni dolandırdı desem ki gerçekliği olmasa herkes onun peşine takılsa Nası bi duygu Yaşar bu insan onu da düşünün ben evliyim çok şükür çoçukta var 20 yaşında insan değilim 200 lira para için ne kendimi ne de arkadaşı bu pozisyona sokarım kaldı ki o bana yazdı yardım et diye pişman oldum yardımcı olduğum içinde , böyle insanlara yardım edilmez . Velhasıl kelam gerekli kayıtları para girişlerini kendisine de başkana da attım . Başkan bi çözüm buldu konu kapandı ricam arkamdan ileri geri konuşmayın konuyu bilmeden etmeden bi araştırın sonra karar verin iyi forumlar@orhan1281 ve @Yapabilirim baskanla görüşmüş beyler, 200 tl icin ilmigi geçirmeyek ,
Adamın konusu rolling tarihine gectı kara leke olarak 17-0 nedir laBaşarinca dededen daha zevkli ak
Öyle yaptik zatende senden ses cikmayinca kabulkendik sandik dost ne yappalimBakın bi kere açıklama yapıcam banlıydık konudan yazamadım , Bi insanın ipiyle kuyuya inmeyin ben x birisi beni dolandırdı desem ki gerçekliği olmasa herkes onun peşine takılsa Nası bi duygu Yaşar bu insan onu da düşünün ben evliyim çok şükür çoçukta var 20 yaşında insan değilim 200 lira para için ne kendimi ne de arkadaşı bu pozisyona sokarım kaldı ki o bana yazdı yardım et diye pişman oldum yardımcı olduğum içinde , böyle insanlara yardım edilmez . Velhasıl kelam gerekli kayıtları para girişlerini kendisine de başkana da attım . Başkan bi çözüm buldu konu kapandı ricam arkamdan ileri geri konuşmayın konuyu bilmeden etmeden bi araştırın sonra karar verin iyi forumlar
Başkan konu daha fazla uzamasın kapatın diye 2 mize de ban attı konudan Allah’a şükür. Alnımız açık kimseden biÖyle yaptik zatende senden ses cikmayinca kabulkendik sandik dost ne yappalim
Cikarip vursaydi masaya aha deseydi kayitlarBakın bi kere açıklama yapıcam banlıydık konudan yazamadım , Bi insanın ipiyle kuyuya inmeyin ben x birisi beni dolandırdı desem ki gerçekliği olmasa herkes onun peşine takılsa Nası bi duygu Yaşar bu insan onu da düşünün ben evliyim çok şükür çoçukta var 20 yaşında insan değilim 200 lira para için ne kendimi ne de arkadaşı bu pozisyona sokarım kaldı ki o bana yazdı yardım et diye pişman oldum yardımcı olduğum içinde , böyle insanlara yardım edilmez . Velhasıl kelam gerekli kayıtları para girişlerini kendisine de başkana da attım . Başkan bi çözüm buldu konu kapandı ricam arkamdan ileri geri konuşmayın konuyu bilmeden etmeden bi araştırın sonra karar verin iyi forumlar
Öyle yaptik zatende senden ses cikmayinca kabulkendik sandik dost ne yappalim